20000104193_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000097117_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000097101_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000107959_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000108096_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000097096_highres.jpg - Aangeenbrug Electro 20000108097_highres.jpg - Aangeenbrug Electro
Gepubliceerd: 08 oktober 2014

1 november Westkapelle Woondag

axn-poster_woondag_2.jpg - Aangeenbrug Electro

WESTKAPELLE WOONDAG

Zaterdag 1 November 2014 organiseren wij, vier ondernemers uit Westkapelle samen de Westkapelle Woondag. Minderhoud Wonen, Aangeenbrug Electro, Dominicus en Houmes Makelaars houden van 10.00 tot 16.30 uur OPEN HUIS en bieden bezoekers talloze extraatjes.

Voor ons als bedrijven is de Woondag een nieuw initiatief. Eerder dit jaar lanceerden wij met zijn vieren de WOONWIJZER, een woonkrant waarin wij drie keer per jaar onze nieuwste producten en diensten toelichten. De Woondag komt voort uit de samenwerking rondom deze woonkrant en we hopen met deze dag onze samenwerking richting de klant nog eens dik te onderstrepen.

Bezoekers worden tijdens de Westkapelle Woondag feestelijk verwelkomd met een hapje en een drankje. Naast speciale aanbiedingen en interessante kortingsacties, bieden wij hen de mogelijkheid vrijblijvend kennis te maken met de nieuwste producten en diensten op het gebied van wonen. Als extra sfeermaker worden bij alle deelnemende bedrijven diverse kunstwerken geëxposeerd. Bovendien kunnen bezoekers meedingen naar mooie prijzen door mee te doen aan de fotoquiz die alle vier de locaties met elkaar verbindt. Bij een bezoek aan drie van de vier zaken, ontvangen bezoekers na afloop een bon voor een gratis kop koffie, glas fris of bier van de tap bij Brasserie de Fontein.

Hieronder per locatie een korte toelichting:

Aangeenbrug Electro houdt OPEN DAG, bezoekers mogen een kijkje nemen in het magazijn, de werkplaats en de showroom waar de nieuwste huishoudelijke apparaten worden gepresenteerd.

Houmes Makelaars: geeft op kantoor de aftrap voor de verkoop van vijf nieuwe recreatieappartementen in Zoutelande. Verder is het tijdens deze dag OPENHUIS bij diverse panden uit het aanbod.

Minderhoud Wonen presenteert de nieuwe collectie meubelen, stoffen en accessoires in een sfeervolle ambiance. Bovendien  kunnen bezoekers kunstwerken (keramiek en schilderijen) uit de regio bewonderen.

Dominicus houdt OPEN DAG in de Steenhouwerij. Bezoekers maken kennis met het steenhouwen en de nieuwste machines die daarvoor gebruikt worden. Met het oog op het komende seizoen wordt in de showroom de nadruk gelegd op de haardenacties!

GRAAG TOT ZIENS OP 1 NOVEMBER!

 

 

Terug naar overzicht