dq0-bedrijfsfotos_066.jpg - Aangeenbrug Electro T0v-bedrijfsfotos_035.jpg - Aangeenbrug Electro img-20151202-wa0000.jpeg - Aangeenbrug Electro 20151123_144549.jpg - Aangeenbrug Electro 20151123_144541.jpg - Aangeenbrug Electro 20151123_143657.jpg - Aangeenbrug Electro

 Aangeenbrug Electro is ook uw leverancier voor al uw Siemens producten.

siemens_logo.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Siemens. The future moving in.

Siemens ontwikkelt fascinerende, innovatieve huishoudapparaten die u het leven comfortabeler en efficiënter maken.
Deze apparaten zijn perfect op elkaar afgestemd en blinken uit in energiezuinigheid en gebruiksgemak. En de vormgeving is even modern als tijdloos.

 

Aangeenbrug Electro is uw leverancier voor deze Siemens apparaten. Wij leveren deze door de hele provincie Zeeland. De bezorging hiervan is uiteraard gratis. Wij nodigen u van harte uit om ons te bezoeken. Zowel in onze showroom in Westkapelle als in onze webshop. Natuurlijk kunt u ook altijd contact met ons opnemen voor het verkrijgen van een goed advies.

 
Aangeenbrug Electro is ook Siemens extraKlasse dealer.

Siemens gaat met het extraKlasse assortiment net een stapje verder dan u al gewend bent. Siemens geeft aan deze apparatuur namelijk standaard iets extra’s mee. Een aquaStop met alarm bij de wasmachines bijvoorbeeld, of roestvrijstalen handgrepen bij onze koelkasten. Is uw vaatwasser of koelkast toe aan vervanging? Dan zijn deze vrijstaande apparaten een perfecte optie. Ook heeft extraKlasse een assortiment inbouwapparatuur dat zeer geschikt is ter vervanging van uw huidige apparatuur.

Service.

Onze monteurs gaan ook regelmatig op cursus bij Siemens. Op deze wijze is onze kennis van de Siemens apparatuur altijd up to date. Mocht het nodig zijn, dan voeren we de garantiereparatie`s ook gewoon zelf uit. Zo bent u altijd verzekerd van de snelste en voordeligste hulp.

  Kies een productgroep 

 

  v5e-wm16y740.jpg   wasdrogers.jpg

 

vaatwassers.pngkookapparatuur.png    

 

koelkasten.png