Aangeenbrug zoekt interieurverzorgster!

Wil jij het team van Aangeenbrug Electro komen versterken? Met de komst van ons nieuwe pand zijn we op zoek naar een interieurverzorgster die ons komt helpen! Je gaat bezig met het onderhoud van onze showroom, dankzij jou ziet onze showroom en alles daar omheen er op en top uit! Vanaf Mei zullen de werkzaamheden serieuzer worden, dan is ons gloednieuwe pand klaar waar we dan intrek in zullen nemen.
 

Ben jij gemotiveerd om in een gloednieuwe omgeving vol met witgoed aan de slag te gaan? Ben je woonachtig in de regio van Westkapelle en wil je werken in een gezellig team? Wil je graag met een glimlach naar je werk gaan en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou!
 

Het is ook mogelijk om de werktijden flexibel in te zetten en bijvoorbeeld een of twee keer in de week een paar uur langs te komen. De invulling van deze functie is in overleg met Aangeenbrug op meerdere manieren uit te voeren.
 

Interesse? Stuur je motivatie naar p.aangeenbrug@agbe.nl of neem telefonisch contact met ons op! Aangeenbrug, komt wel goed!