Aangeenbrug Electro zoekt een kantoormedewerker

Wil jij Aangeenbrug Electro komen helpen op kantoor?

 

Wij zoeken een nieuwe medewerk(st)er voor ons kantoor voor 20 uur in de week. Het betreft een duo baan met een collega, werktijden kunnen onderling worden afgesproken.

 

De werkzaamheden bestaan uit het beantwoorden van de telefoon en de email.  Dit zijn veelal serviceverzoeken van klanten en vragen over apparatuur.
Verder doe je ook nog administratieve taken (met name inkoopfacturen controleren en verwerken) en alle andere voorkomende kantoorwerkzaamheden.
Met hulp van je collega`s zal je gauw genoeg veel over onze witgoedapparaten leren, zodat je ook onze klanten in de showroom kunt adviseren bij hun keuze naar het juiste product.    

 

Kortom een veelzijdige functie!

 

Ben jij gemotiveerd om in een gloednieuwe omgeving vol met witgoed aan de slag te gaan? Ben je woonachtig in de regio van Westkapelle en wil je werken in een gezellig team? Wil je graag met een glimlach naar je werk gaan en ben je op korte termijn beschikbaar? Dan zoeken wij jou! Neem dan contact met ons op! Stuur je motivatie en CV uiterlijk 30 september 2019 naar p.aangeenbrug@agbe.nl.