Aangeenbrug Electro zoekt een medewerker buitendienst

Aangeenbrug Electro zoekt een algemeen medewerker buitendienst.

 

Heb jij interesse in witgoed, ben je fulltime of parttime beschikbaar, zoek je een zeer afwisselende baan en vind je het leuk om de hele provincie door te rijden?

 

Dan hebben wij de baan voor jouw: Algemeen medewerker buitendienst!

 

Wat ga je allemaal doen?

 

Je gaat bijvoorbeeld bij een aantal van onze monteurs langs om onderdelen af te geven welke ze die dag nodig hebben. Ook kan je een monteur gaan helpen die bijvoorbeeld een paar extra handen nodig heeft bij het monteren van een wasemkap.  Een andere monteur heeft direct een vervangend apparaat nodig, geen nood want jij gaat die naleveren.
Op de zaak houd jij het magazijn bij. Je zorgt ervoor dat alle voorraad netjes en overzichtelijk staat. Als de planning voor de buitendienst voor de volgende dag wordt gemaakt ga jij vast alles klaarzetten wat er nodig is, zodat iedereen de volgende dag weer zo aan de slag kan.

 

En als je  technisch bent kan je misschien ook wel wat kleine (werkplaats)reparaties uitvoeren.

 

Binnen de kortste keren ben je dus de spil van de buitendienst!

 

Ben jij gemotiveerd en heb jij een rijbewijs B en ben je woonachtig in Zeeland? Wil je graag met een glimlach naar je werk gaan? Stuur dan je motivatie en CV uiterlijk 30 september 2019 naar p.aangeenbrug@agbe.nl, we nemen zo snel mogelijk contact met je op!