Aangeenbrug zoekt verkoopadviseur

Wil jij Aangeenbrug Electro helpen op de zaterdagen in onze gloednieuwe showroom? Heb jij juist in de weekenden tijd om bij te springen en wil je dat graag doen als verkoopadviseur?

Wij zoeken het nieuwe gezicht van Aangeenbrug Electro! Door de ontwikkelingen rondom onze nieuwbouw en de prachtige showroom die we straks hebben, zijn we op zoek naar uitbreiding van ons team van verkoopadviseurs. We zoeken iemand die met name op de zaterdag wil komen werken. Heb jij affiniteit met het zo goed mogelijk adviseren van klanten? Lijkt het jou interessant om nog veel meer te leren over witgoed? Aangeenbrug laat al 25 jaar lang het witgoed in Zeeland zijn werk doen. Jij kunt daar nu deel van uitmaken!

 

Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de gehele regio Zeeland van de mooiste producten. Jij als verkoopadviseur gaat bezig met het zo goed mogelijk adviseren van onze klanten. Voor jou is het belangrijker dat je onze klanten het beste advies geeft, in plaats van dat je zo veel mogelijk producten verkoopt. Je kunt gewoon heel erg goed luisteren en weet vervolgens precies aan te wijzen wat de beste oplossing is voor de vraag van de klant. Jij begrijpt onze klant!

 

Werken bij Aangeenbrug als verkoopadviseur is divers! Je dag zal er niet snel hetzelfde uitzien. Jij zult je met name gaan bezighouden met het adviseren van onze klanten in de showroom. Je begeleidt ze naar het voor hun meest geschikte apparaat en maakt een gezellig praatje. Er komen in onze nieuwe showroom ook mogelijkheden om te bakken, koken en te demonstreren. Vind je dat interessant? Dan moet je zeker reageren!

 

Wie ben jij? Jij wilt werken op de zaterdagen en bent flexibel inzetbaar, indien nodig kun je ook wel eens op afroep meedraaien. Wil je liever standaard twee dagen werken? Neem dan ook contact met ons op, we zijn flexibel en komen er samen met jou wel uit. Wil je graag met een glimlach naar je werk gaan? Neem dan contact met ons op! Stuur je motivatie en CV naar p.aangeenbrug@agbe.nl.