Bezorging

Wanneer u een bestelling plaatst op onze website, dan kunt u er voor kiezen om het product af te halen of om het te laten bezorgen.

 

Afhandeling van uw bestelling


Na het plaatsen van een order wordt er binnen 1 uur  (tijdens de openingstijden van onze winkel) contact met u opgenomen voor het bespreken van de verdere afhandeling van uw bestelling. We informeren u dan wanneer het apparaat beschikbaar is.
 
Indien het voorradig is maken we direct een afspraak wanneer dit bezorgd kan worden. Een apparaat dat op voorraad is welke op werkdagen voor 8.00 uur is besteld, proberen we indien gewenst nog dezelfde dag te leveren. Wordt er na 8.00 uur besteld en u heeft er haast mee, dan zijn er vaak nog wel mogelijkheden om u dezelfde dag  te helpen, dit wordt dan met u overlegd.
 
Uw apparaat wordt in de provincie Zeeland gratis thuisbezorgd en aangesloten. Dit betekend bij ons dat we het apparaat niet alleen uitpakken, maar ook op de juiste plaats en wijze bedrijfsklaar installeren. De verpakkingsmaterialen en eventueel uw oude apparaat worden vanzelfsprekend door ons weer meegenomen
 
En boven of beneden plaatsen? Voor ons is dit geen probleem!

 
Speciale wensen


Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het vervangen van een wasmachine kraan, of het aanpassen van de afvoer? Ook dat kunnen we voor u verzorgen. Meestal kan dit in overleg tegen geringe meerkosten direct bij het afleveren worden uitgevoerd.