Gasloos koken

U heeft het vast al eens voorbij horen komen: Nederland stapt steeds meer over op gasloos koken. Het is de bedoeling dat in 2050 iedereen in Nederland geen gas meer in huis heeft. De oplossing? Wij zeggen: inductie! Maar waar begint u? Wat is er mogelijk binnen uw bestaande woning? Aangeenbrug Electro is de partij die u helpt met het overstappen. Wij zeggen: gaat u gewoon rustig op de bank zitten terwijl wij voor u aan de slag gaan!


Hoe stap ik over op inductie?
Overstappen op inductie is geen gedoe. Bij Aangeenbrug Electro hebben we ruimschoots ervaring met Siemens inductie, kookplaten van ATAG, Constructa inductie, ETNA en Pelgrim. We komen vrijblijvend bij u langs en inspecteren de woonsituatie. Soms hoeven we maar een paar draden te vervangen, soms is het iets meer werk. Juist door langs te komen weten wij maar ook vooral uzelf waar u aan toe bent.


Waar moet ik over nadenken bij overstappen op inductie?
In principe hoeft u nergens over na te denken. U plant een afspraak met een van onze mannen en wij doen het werk. We bestuderen de keuken, kijken naar de maten en observeren de situatie. Wat is er ingebouwd? Wat zit er onder het keukenblok? Wat doen we met de ontluchting? Hoe sluiten we het gas af? We zeggen niet voor niets: met Aangeenbrug komt het wel goed. We denken aan alles en houden met alles rekening. En let op: deze intake is geheel vrijblijvend!


Neem contact op met Aangeenbrug
Bent u al zo ver dat u wilt overstappen? Neem dan contact met ons op! We plannen een afspraak in en zorgen dat het goedkomt.