Service

Aangeenbrug Electro is de witgoed specialist in Zeeland

Bent u toe aan een nieuwe wasmachine? Of zoekt u een nieuwe wasdroger, vaatwasser, koelkast of stofzuiger? Of een nieuwe (inbouw)vaatwasser? Wij hebben dat degelijke en vooral ook betrouwbare product dat snel werkt, groot genoeg is, met een voordelig energielabel en een scherpe prijs! We kunnen daarnaast alle bekende merken repareren. Of u nu woont in Goes, Middelburg of Terneuzen, ons werkgebied omvat de gehele provincie Zeeland. Bestelt u bij Aangeenbrug dan weet u zeker dat het goedkomt.

Op onze reparatie`s zijn de algemene reparatievoorwaarden consumentelektonica 2017 van kracht. Deze kunt u hier downloaden.

 

Neem direct contact met ons op!

 

Kies voor een geschoolde monteur van Aangeenbrug

De monteurs van Aangeenbrug zijn allen geschoold door diverse fabrikanten. Hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste producten en meest recente ontwikkelingen rondom uw machine. We durven dan ook rustig te zeggen dat we uw apparatuur door en door kennen! Heeft u problemen met uw machine? Wij zeggen, ga lekker boodschappen doen terwijl Aangeenbrug zorgt dat het goedkomt. Heeft u een garantiegeval en wilt u graag dat uw machine weer doet waar deze goed in is? Onze monteurs kunnen de garantiegevallen zelf uitvoeren, dit scheelt u niet alleen tijd, maar ook administratieve rompslomp en ergernis!

 

Neem direct contact met ons op!