Algemeen medewerker binnendienst/buitendienst

Hé, hou jij van afwisseling tussen kantoor & de buitendienst? 

 

Aangeenbrug Electro zoekt een algemeen medewerker die kan inspringen waar het nodig is! Ben jij flexibel? Zowel parttime als fulltime is bespreekbaar.

 

Ja!

Het antwoord op die vraag is ‘ja’ als je graag bezig bent, houdt van organiseren en plannen en flexibel bent zodat je kan bijspringen waar het nodig is. Jij bent op zoek naar een baan met veel afwisseling. Een baan waarbij je veel contact hebt met klanten en collega's en waar geen dag hetzelf is!

Mooi!

Ben jij dat? Mooi! Want wij zoeken iemand zoals jij. Bij Aangeenbrug Electro hebben we namelijk heel veel diverse taken waar we hulp bij kunnen gebruiken. Denk aan het helpen van de planner om afspraken met onze klanten in te plannen, materiaal en apparatuur klaarzetten voor onze monteurs en het op orde houden en aanvullen van de showroom. Je bent ook regelmatig in de magazijnen te vinden om de boel daar op orde te houden en spring je ook weleens bij in de buitendienst als er daar extra handjes nodig zijn. Zo ben je op het ene moment afspraken aan het inplannen met klanten en op het andere moment rij je naar een collega toe om materialen te brengen die hij nodig heeft. Een functie met meer afwisseling vind je niet snel! Ervaring met witgoed is niet nodig, wij leren je alles wat je moet weten. We vragen van jou enthousiasme & inzet! 

Vet goed witgoed

Aangeenbrug Electro zorgt al 30 jaar lang voor topkwaliteit witgoed in Zeeland en daarbuiten. Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de hele regio van de mooiste producten en vet goede service. Jij speelt hierin een grote rol. Als algemeen medewerker spring je namelijk bij waar het op dat moment nodig is en zorg je er dus voor dat we onze service op een hoog niveau houden. Zo zorg jij er bijvoorbeeld voor dat de spullen klaar staan voor de monteurs, zodat zij sneller en meer reparaties kunnen uitvoeren op een dag. Met jouw hulp kunnen wij onze service op een hoog niveau houden.

Waar ga ik werken?

Uiteraard in onze showroom, kantoor & magazijn in Westkapelle én buiten! We schatten zo in dat je de helft van de tijd onderweg bent en de helft van de tijd in Westkapelle te vinden bent. Als je op pad gaat kom je op adressen in heel Zeeland en zelfs daarbuiten! Onze klanten zitten in Zeeland, van Cadzand tot Bruinisse en van Renesse tot Hulst. We werken zelfs met enige regelmaat buiten Zeeland. Om onze klanten goed te bedienen maken we de routes zo efficiënt mogelijk. 

Het komt wel goed!

Wij zeggen graag 'het komt wel goed'! Waarom? Wij zijn positief ingesteld en gaan uitdagingen graag aan. We bedoelen dan niet alleen dat we witgoed problemen oplossen maar ook dat we jou een afwisselende en uitdagende baan kunnen bieden! We kunnen jou alles aanbieden om er een succes van te maken: een leuk team, goed gereedschap, goede kantoorruimte, cursussen en hulpvaardige collega's. Daarom zeggen we ook graag 'het komt wel goed' als je bij ons komt werken! Het enige wat we van jou vragen is een positieve houding en inzet.

Ons vet gezellige team

Bij Aangeenbrug Electro kom je in een warm bad terecht. Figuurlijk dan hè. We hebben een vet gezellig team en helpen elkaar waar het kan. Zit een collega met een lastige storing, dan staat het hele team klaar met raad en daad. Het geeft ons een kick om als team steeds voor een snelle oplossing te zorgen. Daarin vorm jij de spin in het web. Komt een collega een onderdeel tekort? Dan stap jij in de auto om dit te brengen. Loopt de planner vast met de vele in te plannen afspraken? Dan help jij hem uit de brand!

Neem contact op!

Spreekt bovenstaande je aan? En herken je jezelf in onderstaande?:

  • Ik wil iedere dag met een glimlach naar mijn werk gaan
  • Ik hou van vrijheid, maar ben ook graag lid van een leuk team
  • Ik wil continu bijleren en alle ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ik ben behulpzaam en hou van afwisseling
  • Ik ben in het bezit van rijbewijs B
  • Ik geniet van de waardering die ik van klanten krijg
  • Ik woon in Zeeland 

 

Ja? Neem dan contact op! Bel ons op (0118-572427) en vraag naar Paul Aangeenbrug en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Liever mailen? Dan kan ook! Mail dan naar p.aangeenbrug@aangeenbrugelectro.nl.