Bezorger witgoed

Hé handige harry, wil jij werken in een leuk team? 

 

Aangeenbrug Electro zoekt een bezorger! Ben jij handig en sterk? Zowel parttime als fulltime is bespreekbaar.

 

Ja!

Het antwoord op die vraag is ‘ja’ als je houdt van aanpakken, het leuk vindt om onderweg te zijn en mensen blij wilt maken met nieuw witgoed. Jij bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en afwisseling. Een baan waarbij je op allerlei plekken komt en iedere dag weer iets anders meemaakt. Overal waar je komt, laat je blije en tevreden klanten achter.

Mooi!

Ben jij dat? Mooi! Want wij zoeken iemand zoals jij. We geven je alle vrijheid om je werk goed te doen. Zo zorgen we ervoor dat je een compleet ingerichte bus hebt waarin alle gereedschappen en onderdelen zitten die je nodig hebt. Dankzij ons ruime assortiment bezorg en monteer je verschillende apparaten zoals wasmachines, koelkasten, fornuizen, ovens en vaatwassers. Ook komt het regelmatig voor dat we leidingen aanpassen of dat we een keukenkastje op maat moeten maken. Dit zorgt voor veel afwisseling in je werk. Wat vragen we van jou? Inzet & enthousiasme! En onze klanten? Die zijn ontzettend blij je te zien! Hun waardering maakt jouw dag elke keer weer goed.

Vet goed witgoed

Aangeenbrug Electro zorgt al 30 jaar lang voor topkwaliteit witgoed in Zeeland en daarbuiten. Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de hele regio van de mooiste producten en vet goede service. En bij dat laatste ben jij ontzettend belangrijk. Daarom doen we ook dat extra stapje om leidingen of keukenkastjes aan te passen. Een behulpzaam karakter helpt hierbij!

Waar ga ik werken?

Nou, in heel Zeeland en zelfs daarbuiten! Onze klanten zitten in Zeeland, van Cadzand tot Bruinisse en van Renesse tot Hulst. We werken zelfs met enige regelmaat buiten Zeeland. Om onze klanten goed te bedienen maken we de routes zo efficient mogelijk. Het is voor ons geen probleem als je wat verder weg woont van Westkapelle! 

Het komt wel goed!

Wij zeggen graag 'het komt wel goed'! Waarom? Wij zijn positief ingesteld en gaan uitdagingen graag aan. We bedoelen dan niet alleen dat we witgoed apparatuur naar tevredenheid monteren en/of inbouwen maar ook dat we jou helpen om je thuis te voelen in ons team! We kunnen jou alles bieden om er een succes van te maken: een leuk team, goed gereedschap, cursussen en hulpvaardige collega's. Daarom zeggen we ook graag 'het komt wel goed' als je bij ons komt werken! Het enige wat we van jou vragen is een positieve houding en inzet.

Ons vet gezellige team

Bij Aangeenbrug Electro kom je in een warm bad terecht. Figuurlijk dan hè. We hebben een vet gezellig team en helpen elkaar waar het kan. Zit een collega met een lastige storing, dan staat het hele team klaar met raad en daad. Het geeft ons een kick om als team steeds voor een snelle oplossing te zorgen. Jou straks zeker te weten ook! Ook in het begin van je carrière bij Aangeenbrug Electro komt onze teamspirit goed van pas. Als je iets niet weet, zijn je collega’s maar één telefoontje van je verwijderd. Ze helpen je graag. Zo leer je het vak snel!

Neem contact op!

Spreekt bovenstaande je aan? En herken je jezelf in onderstaande?:

  • Ik wil iedere dag met een glimlach naar mijn werk gaan
  • Ik hou van vrijheid, maar ben ook graag lid van een leuk team
  • Ik wil continu bijleren en alle ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ik ben behulpzaam en hou van afwisseling
  • Ik ben in het bezit van rijbewijs B
  • Ik geniet van de waardering die ik van klanten krijg
  • Ik woon in Zeeland, op Zuid-Hollandse eilanden of in het westelijke deel van Noord-Brabant. 

 

Ja? Neem dan contact op! Bel ons op (0118-572427) en vraag naar Paul Aangeenbrug en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Liever mailen? Dan kan ook! Mail dan naar p.aangeenbrug@aangeenbrugelectro.nl.