Aangeenbrug Electro zoekt een monteur

Aangeenbrug Electro zoekt een nieuwe monteur!

 

Ben jij een ervaren monteur of leerling monteur? Heb jij een opleiding op minimaal mbo-niveau met een technische achtergrond en lijkt het jou interessant om nog meer te leren over witgoed? Misschien ben je al een tijdje op zoek naar iets heel anders, een compleet nieuwe uitdaging? Aangeenbrug Electro laat al 25 jaar lang het witgoed in Zeeland zijn werk doen en jij kunt daar nu ook deel van uitmaken als monteur!

 

Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de gehele regio Zeeland van de mooiste producten. Jij als monteur gaat bezig met de installatie van witgoedproducten en de reparatie van storingen bij onze klanten. Of een koelkast nu niet meer koelt, een wasmachine niet meer draait of er is een heel ander witgoedprobleem: als jij bent geweest werkt alles weer! Je zult veel onderweg zijn, maar tovert elke dag weer een glimlach bij onze klanten op het gezicht: met jou komt alles goed.

 

Je werk heeft een behulpzaam karakter en is erg afwisselend. Daar komt bij dat je samen met ons team continu blijft leren over de producten waar je mee werkt. Heb je een vraag of kom je er niet uit met een storing? Dan weet je direct wie van je collega’s je moet bellen, zij kunnen je altijd te woord staan en helpen graag! Op die manier leer je op korte termijn nog beter de producten waar we mee werken. Het geeft ons een kick om dat met elkaar op te lossen, jou straks zeker weten ook!

Ben jij gemotiveerd om te leren over witgoed of wil je jouw bestaande kennis blijven inzetten? Heb jij een rijbewijs B en ben je woonachtig in Zeeland? Wil je graag met een glimlach naar je werk gaan? Stuur dan je motivatie en CV  naar p.aangeenbrug@agbe.nl, We nemen zo snel mogelijk contact met je op!