Aangeenbrug Electro zoekt een monteur

Hé techniekliefhebber, maak jij ons witgoed vet goed? 

 

Aangeenbrug Electro zoekt een ervaren/leerling monteur. Ben jij dat?

 

Ja!

Het antwoord op die vraag is ‘ja’ als jij een ervaren monteur of leerling monteur bent óf nu ander werk doet maar heel graag de techniek in wilt. Als zij-instromer heb je minimaal mbo-niveau en affiniteit voor techniek. Jij bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en afwisseling. Een baan waarbij je op allerlei plekken komt en iedere dag weer iets anders meemaakt. Overal waar je komt, laat je blije en tevreden klanten achter.

Mooi!

Ben jij dat? Mooi! Want wij zoeken iemand zoals jij. We geven je alle vrijheid om je werk goed te doen. Met een eigen bus, die je ook voor woon-werkverkeer mag gebruiken, trek jij de wijde Zeeuwse wereld in richting onze klanten. We leren je ondertussen alles over witgoed en zorgen dat je met de beste materialen, machines en gereedschappen kunt werken. Ons werk vindt bovendien meestal binnen plaats, dus van weer en wind heb jij geen last. En onze klanten? Die zijn ontzettend blij je te zien! Hun waardering maakt jouw dag elke keer weer goed.

Vet goed witgoed

Aangeenbrug Electro zorgt al 25 jaar lang voor topkwaliteit witgoed in Zeeland en daarbuiten. Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de hele regio van de mooiste producten en vet goede service. Daar kom jij om de hoek kijken. Als monteur zorg jij voor de installatie van het witgoed, los je storingen op en voer je reparaties uit. Of een koelkast nu niet meer koelt, een wasmachine niet meer draait of er is een heel ander witgoedprobleem: met jouw hulp komt alles goed. Als jij bent geweest werkt alles weer vet goed!

Ons vet gezellige team

Bij Aangeenbrug Electro kom je in een warm bad terecht. Figuurlijk dan hè. We hebben een vet gezellig team en helpen elkaar waar het kan. Zit een collega met een lastige storing, dan staat het hele team klaar met raad en daad. Het geeft ons een kick om als team steeds voor een snelle oplossing te zorgen. Jou straks zeker te weten ook! Ook in het begin van je carrière bij Aangeenbrug komt onze teamspirit goed van pas. Als je iets niet weet, zijn je collega’s maar één telefoontje van je verwijderd. Ze helpen je graag. Je leert het vak zo sneller dan dat je ‘vet gezellig team’ kunt zeggen.

Neem contact op!

Spreekt bovenstaande je aan? En herken je jezelf in onderstaande?:

  • Ik wil iedere dag met een glimlach naar mijn werk gaan
  • Ik hou van vrijheid, maar ben ook graag lid van een leuk team
  • Ik wil continu bijleren en alle ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ik ben behulpzaam en hou van afwisseling
  • Ik heb een rijbewijs B en woon in Zeeland
  • Ik geniet van de waardering die ik van klanten krijg

 

Ja? Neem dan contact op! Stuur je motivatie en CV naar p.aangeenbrug@agbe.nl. Je hoort ons gauw!