Monteur witgoed

Hé techniekliefhebber, maak jij ons witgoed vet goed? 

 

Aangeenbrug Electro zoekt een ervaren monteur. Ben jij dat?

 

Ja!

Het antwoord op die vraag is ‘ja’ als jij een ervaren monteur bent. Jij bent op zoek naar een baan met veel vrijheid en afwisseling. Een baan waarbij je op allerlei plekken komt en iedere dag weer iets anders meemaakt. Overal waar je komt, laat je blije en tevreden klanten achter.

Mooi!

Ben jij dat? Mooi! Want wij zoeken iemand zoals jij. We geven je alle vrijheid om je werk goed te doen. Met een eigen bus, die je ook voor woon-werkverkeer mag gebruiken, trek jij de wijde Zeeuwse wereld in richting onze klanten. We leren je ondertussen alles over witgoed en zorgen dat je met de beste materialen, machines en gereedschappen kunt werken. Ons werk vindt bovendien meestal binnen plaats, dus van weer en wind heb jij geen last. En onze klanten? Die zijn ontzettend blij je te zien! Hun waardering maakt jouw dag elke keer weer goed.

Vet goed witgoed

Aangeenbrug Electro zorgt al 30 jaar lang voor topkwaliteit witgoed in Zeeland en daarbuiten. Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de hele regio van de mooiste producten en vet goede service. Daar kom jij om de hoek kijken. Als monteur zorg jij voor de installatie van het witgoed, los je storingen op en voer je reparaties uit. Of een koelkast nu niet meer koelt, een wasmachine niet meer draait of er is een heel ander witgoedprobleem: met jouw hulp komt alles goed. Als jij bent geweest werkt alles weer vet goed!

Waar ga ik werken?

Nou, in heel Zeeland en zelfs daarbuiten! Onze klanten zitten in Zeeland, van Cadzand tot Bruinisse en van Renesse tot Hulst. We werken zelfs met enige regelmaat buiten Zeeland. Om onze klanten goed te bedienen maken we de routes zo efficiënt mogelijk. We zijn daarom ook op zoek naar collega's die wonen in bijvoorbeeld Tholen, Zeeuws-Vlaanderen, in het westelijke deel van Noord-Brabant of op de Zuid-Hollandse eilanden. Het is niet noodzakelijk om elke dag naar de zaak te rijden. Verschillende collega's starten vanuit huis direct aan hun route. 

Het komt wel goed!

Wij zeggen graag 'het komt wel goed'! Waarom? Wij zijn positief ingesteld en gaan uitdagingen graag aan. We bedoelen dan niet alleen dat we witgoed problemen oplossen maar ook dat we jou de ruimte kunnen geven om je te ontwikkelen en plezier te hebben in je werk! We bieden jou alles aan zodat je elke dag met plezier naar je werk gaat: een leuk team, goed gereedschap, jaarlijkse cursussen en hulpvaardige collega's. Daarom zeggen we ook graag 'het komt wel goed' als je bij ons komt werken! Hetgeen wat we van jou vragen is een positieve houding en inzet.

Ons vet gezellige team

Bij Aangeenbrug Electro kom je in een warm bad terecht. Figuurlijk dan hè. We hebben een vet gezellig team en helpen elkaar waar het kan. Zit een collega met een lastige storing, dan staat het hele team klaar met raad en daad. Het geeft ons een kick om als team steeds voor een snelle oplossing te zorgen. Jou straks zeker te weten ook! 

Neem contact op!

Spreekt bovenstaande je aan? En herken je jezelf in onderstaande?:

  • Ik wil iedere dag met een glimlach naar mijn werk gaan
  • Ik hou van vrijheid, maar ben ook graag lid van een leuk team
  • Ik wil continu bijleren en alle ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ik ben behulpzaam en hou van afwisseling
  • Ik ben in het bezit van rijbewijs B
  • Ik geniet van de waardering die ik van klanten krijg
  • Ik woon in Zeeland, op Zuid-Hollandse eilanden of in het westelijke deel van Noord-Brabant. 

 

Ja? Neem dan contact op! Bel ons op (0118-572427) en vraag naar Paul Aangeenbrug en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Liever mailen? Dan kan ook! Mail dan naar p.aangeenbrug@aangeenbrugelectro.nl.