Witgoedservice

Aangeenbrug Electro is de witgoedservicespecialist in Zeeland

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparaat? Bij Aangeenbrug hoeft u zich geen zorgen te maken over een kapotte machine, in de wetenschap dat het altijd goedkomt! Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in.

 

Neem direct contact met ons op!

Witgoedservice in de regio Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen, Tholen en Schouwen-Duiveland.

Aangeenbrug streeft er altijd naar u op werkdagen in de regio’s Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen, Tholen en Schouwen-Duiveland zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

 

Vraag direct witgoedservice aan

 

De garanties en reparatietarieven van Aangeenbrug Electro

We vinden een goede garantie belangrijk. Daarom geven we altijd zes maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties.

Aangeenbrug hanteert standaard voorrijdkosten van € 47.-. Daarnaast hanteren we een arbeidsloon van € 14.90 per tien minuten. Daarbij doen we altijd eerst onderzoek naar de storing en geven dan een geschatte prijsopgave van de totale reparatiekosten. Kiest u ervoor om geen reparatie, maar een compleet nieuw apparaat bij ons aan te schaffen, worden eerder gemaakte onderzoekskosten niet in rekening gebracht.

U kunt bij ons in de winkel pinnen. Uiteraard kan contant ook, maar wij accepteren geen biljetten van 200 en 500 EURO

Op onze reparatie`s zijn de algemene reparatievoorwaarden consumentelektonica 2017 van kracht. Deze kunt u hier downloaden.

 

Ik wil graag meer weten!