Witgoedservice

Aangeenbrug Electro is de witgoedservicespecialist in Zeeland

Heeft u een storing aan uw huishoudelijke apparaat? Bij Aangeenbrug hoeft u zich geen zorgen te maken over een kapotte machine, in de wetenschap dat het altijd goedkomt! Neem direct contact met ons op of vul ons contactformulier in. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag bereiken van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00.

 

Neem direct contact met ons op!

Witgoedservice in de regio Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen, Tholen en Schouwen-Duiveland.

Aangeenbrug streeft er altijd naar u op werkdagen in de regio’s Walcheren, Noord-Beveland, Zuid-Beveland, Zeeuws-Vlaanderen, Tholen en Schouwen-Duiveland zo spoedig mogelijk van dienst te zijn.

 

Vraag direct witgoedservice aan

 

De garanties en reparatietarieven van Aangeenbrug Electro

We vinden een goede garantie belangrijk. Daarom geven we altijd zes maanden garantie op door ons uitgevoerde reparaties.

Aangeenbrug hanteert standaard voorrijdkosten van € 47.-. Daarnaast hanteren we een arbeidsloon van € 14.90 per tien minuten. Daarbij doen we altijd eerst onderzoek naar de storing en geven dan een geschatte prijsopgave van de totale reparatiekosten. Kiest u ervoor om geen reparatie, maar een compleet nieuw apparaat bij ons aan te schaffen, worden eerder gemaakte onderzoekskosten niet in rekening gebracht. Voor reparaties aan apparaten die door ons zijn geleverd, rekenen wij alleen het uurtarief (met een minimum van een half uur) en geen voorrijkosten.

U kunt bij ons in de winkel pinnen. Uiteraard kan contant ook, maar wij accepteren geen biljetten van 200 en 500 EURO

Ik wil graag meer weten!