Zakelijke klanten

Professioneel witgoed in de regio Zeeland

Bent u op zoek naar professioneel witgoed voor bijvoorbeeld uw hotel, zorginstelling of schoonmaakbedrijf? Dan bent u bij Aangeenbrug Electro op de juiste plek. Wij leveren professioneel witgoed van Miele Professional en Schulthess. Een professionele wasmachine, wasdroger of vaatwasser kan meer draaiuren maken dan een normaal apparaat. Daarnaast kunnen professionele apparaten korte programma’s draaien die veel was in korte tijd kunnen schoonmaken.

 

Ik wil graag meer weten

 

 

Wasmachines, drogers en vaatwassers voor professioneel gebruik

Witgoed voor professioneel gebruik kan op diverse manieren worden ingezet. Zo kunt u een professionele machine inzetten in een hotel, restaurant of café, maar ook op een camping of zorginstelling, een pension of bed & breakfast, een schoonmaakbedrijf, een wasserette, op kantoor of bij een kapsalon. Heeft u een bedrijf in de reinigsector of een Wet Care – natreiniging? Ook dan adviseren wij u eens te kijken naar de mogelijkheden van een professionele wasmachine, droger of vaatwasser.

 

Vraag meer informatie aan

 

 

De beste service van uw professionele witgoedmachine

Naast de levering van een professionele witgoedmachine bij u in uw bedrijf kan Aangeenbrug Electro ook helpen bij de service van uw machine. Bent u benieuwd naar het assortiment professionele witgoedmachines? Bekijk dan onze webshop of vraag gratis meer informatie aan via het contact-formulier op onze website

 

Ik wil graag meer weten