Gasloos koken

Verduurzamen en besparen met gasloos koken

De gasprijs is flink gestegen én het is de bedoeling dat de huishoudens in 2050 geen gas meer verbruiken. Twee sterke argumenten om nu over te stappen op gasloso koken. De oplossing? Wij zeggen: inductie! Maar waar begint u? Wat is er mogelijk binnen uw bestaande woning? Aangeenbrug Electro is de partij die u volledig ontzorgd bij het overstappen naar het koken op elektriciteit. Wij zeggen: gaat u gewoon rustig op de bank zitten terwijl wij voor u aan de slag gaan!

 

Ik wil ook elektrisch koken!

 

Stap zorgeloos over op elektrisch koken

Overstappen op inductie is geen gedoe. Bij Aangeenbrug Electro hebben we ruimschoots ervaring met Siemens inductie, kookplaten van ATAG, Constructa inductie, ETNA en Pelgrim. We komen vrijblijvend bij u langs en inspecteren de woonsituatie. Vervolgens nemen onze vakmannen het gehele proces van de meterkast tot de keuken voor u uit handen. Soms hoeven we maar kleine aanpassingen uit te voeren, soms is het iets meer werk. Juist door langs te komen weten wij maar ook vooral uzelf waar u aan toe bent.

 

Waar moet ik over nadenken bij overstappen op inductie?

In principe hoeft u nergens over na te denken. U plant een afspraak met een van onze mannen en wij doen het werk. We bestuderen de keuken, kijken naar de maten en observeren de situatie. Wat is er ingebouwd? Wat zit er onder het keukenblok? Wat doen we met de ontluchting? Hoe sluiten we het gas af? We zeggen niet voor niets: met Aangeenbrug komt het wel goed. We denken aan alles en houden met alles rekening. En let op: deze intake is geheel vrijblijvend!

 

Neem contact op met Aangeenbrug Electro

Bent u zover dat u wilt overstappen of heeft u vragen? Neem dan contact met ons op of bezoek onze showroom in Westkapelle! We plannen een afspraak in en zorgen dat het goedkomt.

 

De voordelen van elektrisch koken op een rij:

  • Koken op elektriciteit is duurzamer, zeker wanneer u zelf uw energie opwekt.
  • Bespaar op uw gaskosten
  • De inductieplaat is eenvoudiger schoon te maken t.o.v. een fornuis.
  • Het is mogelijk om de tijdsduur in te stellen, zo kookt of braadt u precies zolang uw wilt.
  • Er komen geen verbrandingsgassen vrij, hierdoor blijft de lucht schoner.
  • Door minder gas te verbruiken zijn we minder afhankelijk van gasleveringen van andere landen.

 

Stap zonder zorgen over op koken op inductie

1. Persoonlijk advies op basis van uw keuken.
2. Wij verzorgen de complete installatie.
3. En geniet van de voordelen van gasloos koken.

 

Ontdek nu de voordelen van koken op inductie en neem contact op voor advies op maat!

 

Neem contact met ons op