Wassen

Wil je een nieuwe wasmachine kopen? Dan ben je bij Aangeenbrug Electro aan het juiste adres. Wij hebben alle soorten wasmachines: van voorlader tot bovenlader en van was-droogcombinatie tot inbouw wasmachine.
Lees meer
109 van de 109 producten
Filters
Filters
Prijs
16 4936
16 4936
Merk
Voorraad
Toerental centrifuge
Soort
Vulgewicht
6 11
6 11
Energieklasse
Automatisch doseersysteem
Powerwash
Steamfinish
Vlekkenprogramma
Kleur
Foto van Wasmachine BEKO B5WT594108W2 Homewhiz
Wasmachine BEKO B5WT594108W2 Homewhiz
Vulgewicht 9,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1400
Kleur wit
€ 699,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Bosch WGB25409NL Serie 8
Wasmachine Bosch WGB25409NL Serie 8
Vulgewicht 10,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1600
Kleur wit
€ 1.199,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Bosch WGB25419NL Serie 8
Wasmachine Bosch WGB25419NL Serie 8
Vulgewicht 10,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1400
Kleur wit
€ 1.199,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Bosch WGB254A9NL Serie 8
Wasmachine Bosch WGB254A9NL Serie 8
Vulgewicht 10,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1400
Kleur wit
€ 1.199,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Bosch WGB256A9NL Serie 8
Wasmachine Bosch WGB256A9NL Serie 8
Vulgewicht 10,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1600
Kleur wit
€ 1.249,-
Bekijken
“Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold door het volgen van cursussen!”
Foto van Wasmachine Bosch WGG244FINL -Iron Grey-Serie 6
Wasmachine Bosch WGG244FINL -Iron Grey-Serie 6
Energieklasse A
Kleur antractiet / grijs
Toerental centrifuge 1400
Vulgewicht 9,00 Kg
€ 949,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Bosch WGG244ZMNL Serie 6
Wasmachine Bosch WGG244ZMNL Serie 6
Energieklasse A
Kleur wit
Toerental centrifuge 1400
Vulgewicht 9,00 Kg
€ 829,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Miele WEF 375 WPS
Wasmachine Miele WEF 375 WPS
Vulgewicht 8,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1600
Kleur wit
€ 1.469,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Siemens WG44G2FMNL iQ500
Wasmachine Siemens WG44G2FMNL iQ500
Energieklasse A
Kleur wit
Toerental centrifuge 1400
Vulgewicht 9,00 Kg
€ 949,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Siemens WG44G2ZMNL iQ500
Wasmachine Siemens WG44G2ZMNL iQ500
Energieklasse A
Kleur wit
Toerental centrifuge 1400
Vulgewicht 9,00 Kg
€ 879,-
Bekijken
Foto van Wasmachine Siemens WG56B2A9NL iQ700
Wasmachine Siemens WG56B2A9NL iQ700
Vulgewicht 10,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1600
Kleur wit
€ 1.249,-
Bekijken
... ...

Wil je een nieuwe wasmachine kopen? Dan ben je bij Aangeenbrug Electro aan het juiste adres. Alle wasmachines, van voorlader tot bovenlader tot was-droogcombinatie tot inbouw wasmachine - wij hebben alles voor je. Bovendien worden deze machines geproduceerd door topmerken als Siemens, Bosch en AEG. Was je veel? Kies dan voor een wasmachine met veel vulgewicht – ideaal voor grote gezinnen. Ook voor de kleinere wasjes hebben we een passende wasmachine. Bekijk daarbij ook één van onze vele energiezuinige wasmachines. Kies verder nog uit centrifugetoerental, kleur, vlekkenprogramma, doseersysteem en prijs om tot jouw ideale wasmachine te komen. Daarnaast kun je bij de aankoop (en na de aankoop) van de wasmachine vertrouwen op de witgoedservice van Aangeenbrug Electro! Bekijk ons grote assortiment wasmachines hieronder.

Alle soorten wasmachines voor jou

Ben je op zoek naar een nieuwe wasmachine? Zoek dan niet langer en vind de ideale wasmachine voor in jouw huis bij Aangeenbrug Electro. In ons grote assortiment vind je gegarandeerd een wasmachine die bij jouw was-benodigdheden aansluit. Ben je op zoek naar een wasmachine die makkelijk in gebruik is? Bij Aangeenbrug Electro houden we rekening met jouw wensen voor de wasmachine. Bekijk bijvoorbeeld eens ons grote assortiment voorladers die door hun overzichtelijke bedieningspaneel relatief eenvoudig in gebruik zijn. De wasmachines kunnen tevens ingezet worden voor professioneel gebruik, zoals in een wasserette. Bekijk hiervoor de zakelijke apparatuur. Met vele opties in types, vulgewicht, energieklasse en centrifugetoerental en kleur vind je de wasmachine Zeeland die bij jouw wensen aansluit bij Aangeenbrug Electro!

Waar op letten bij als ik een wasmachine koop?

Bij het kopen van een wasmachine wordt geadviseerd te kijken naar het vulgewicht, het toerental en het type wasmachine.

  • Vulgewicht: Dit is afhankelijk van jouw wensen. Het gaat niet alleen om hoe vaak je wast maar ook wat je wast. Wij adviseren je hierover graag in onze showroom of telefonisch!
  • Toerental: Het toerental bepaalt hoe droog jouw was uit de wasmachine komt. Het is de technische term voor het aantal ronden wat de wasmachine trommel maakt tijdens het centrifugeren. Als je voorzichtig alle was wilt drogen dan is een wasmachine met 1200 toeren aan te raden. Kies je voor een wasmachine met 1400 toeren? Dan bevat je was nog maar 50% vocht na het centrifugeren in de wasmachine. Bij 1600 toeren komt je was het droogst uit de wasmachine! Je hebt dan geen wasdroger meer nodig. Toerental speelt ook een rol in het geluidsniveau van de wasmachine.
  • Type: Het type wasmachine is ook zeker niet onbelangrijk. Bij Aangeenbrug Electro hebben we verschillende types wasmachines, van de voorlader tot de bovenlader tot de inbouw wasmachine tot de was-droogcombinatie. Ieder heeft zo zijn voordelen; hieronder benoemen we elk type wasmachine.

Voorlader wasmachine

De voorlader wasmachine is het standaardtype wasmachine welke een deur aan de voorzijde heeft. Deze wasmachine is een populaire optie omdat er enorm veel keuzes zijn in vulgewicht, toerental, wasprogramma’s en eventuele extra functies. De voorlader wasmachine maakt kleding schoon door horizontale wrijving, gebruikt weinig water per wasbeurt en is enorm energiezuinig! Het bedienen en inladen gaat eenvoudig; alles zit aan de voorzijde. Je moet wel even door de knieën om de voorlader wasmachine te vullen en te legen. Net zoals de inbouw wasmachine, kan de voorlader onder een aanrechtblad geïnstalleerd worden. Aangezien de voorlader wasmachine aan de voorkant opent, kun je er gemakkelijk een wasdroger op zetten om ruimte te besparen.

Bovenlader wasmachine

Een bovenlader wasmachine heeft een deur en het bedieningspaneel aan de bovenkant waar je de waslading in doet (en uit kan tillen). Dit is ideaal voor mensen die wat minder goed kunnen bukken, aangezien alles staand mogelijk is. De bovenlader wasmachine maakt kleding schoon door het roerwerk van een spindel. Het maakt daarmee ‘diep water wassen’ mogelijk. Ook is de bovenlader wasmachine zo ontworpen dat het wasmiddel direct bij het wasgoed zit. De bovenlader wasmachine is ook iets kleiner (zonder in te leveren in vulgewicht), zodat deze makkelijk past in de wat smallere ruimtes. De bovenlader wasmachine is tevens iets exclusiever.

Inbouw wasmachine

Een inbouw wasmachine is vergelijkbaar met een voorlader, maar deze wordt ingebouwd in bijvoorbeeld de keuken. De trommel van de inbouw wasmachine is vaak iets kleiner. Ook kun je een eigen deur installeren waardoor de inbouw wasmachine ‘onzichtbaar’ wordt. Zo staat de wasmachine niet in het zicht in de keuken en blijft het stijlvolle uiterlijk van de keuken behouden. Hierbij moet wel ruimte zijn voor een water toe- en afvoer. Onze experts op het gebied van witgoed kunnen een inbouw wasmachine moeiteloos installeren. Bekijk onze witgoedservice voor alle service voor jouw wasmachine.

Was/droogcombinatie

Bij een was/droogcombinatie wasmachine word je wasgoed zowel schoon als droog in dezelfde trommel! Je hebt daarmee 2 machines (de wasmachine en wasdroger) in 1 apparaat. Het scheelt daarmee handelingen van wasmachine naar wasdroger of van wasmachine naar wasrek. De was heeft wel ruimte nodig om te drogen. Daarom kan je in een was/droogcombinatie wasmachine iets minder was drogen dan wassen. De was/droogcombinatie gebruikt over het algemeen iets meer water, maar daarvoor krijg je wel droge kleding terug. De was/droogcombinatie wasmachine is daarmee een ideale wasmachine voor de portemonnee en bovendien energiezuiniger dan 2 machines.

Wasmachine accessoires

Naast alle types wasmachines heeft Aangeenbrug Electro ook enkele wasmachine accessoires. Deze wasmachine accessoires kunnen je helpen bij het doen van jouw was. Dit zijn onder andere wasmiddel, een wasmachine schuiflade en een tussenstuk tussen wasmachine en wasdroger. Bij Aangeenbrug Electro vind je alle onderdelen voor wassen & drogen.

Wasmachine kopen bij Aangeenbrug Electro

Jouw wasmachine kopen doe je bij Aangeenbrug Electro. De wasmachine Zeeland is te halen door heel Zeeland (en daarbuiten). Wij leveren wasmachines van topmerken zoals een Bosch wasmachine, Miele wasmachine, AEG wasmachine of Siemens wasmachine. Kies jouw type wasmachine, jouw vulgewicht, toerental en alle andere factoren die jij zoekt in de wasmachine door middel van het filter. Zo vind jij de wasmachine die bij jouw waswensen past. Zoek op Google naar Witgoed Westkapelle, vind Aangeenbrug Electro aan de Oude Zandweg 24 in Westkapelle en kies jouw wasmachine!

Onderdelen voor de wasmachine 

Ben je handig en wil je zelf je wasmachine repareren? Bij ons vind je een uitgebreide selectie van onderdelen voor wasmachines. Of je nu behoefte hebt aan onderdelen voor bediening, besturing, beveiliging, filters, reiniging of zelfs een nieuwe deur voor je wasdroger, we hebben alles wat je nodig hebt. Onze voorraad bestaat uit hoogwaardige onderdelen van toonaangevende merken zoals AEG, ASKO, Bosch, Miele, Siemens en Samsung. Je kunt vertrouwen op onze expertise in het leveren van kwalitatieve onderdelen voor wasmachines.

Vind ook je wasdroger bij Aangeenbrug Electro 

Bij Aangeenbrug Electro bieden we naast onze uitgebreide selectie wasmachines ook een ruim assortiment aan wasdrogers. Onze wasdrogers zorgen ervoor dat je was snel en moeiteloos wordt gedroogd, waardoor je kleding weer fris en klaar voor gebruik is. Het is eenvoudig om je pas gewassen kleding van de wasmachine naar de wasdroger over te brengen, wat zorgt voor optimaal gebruiksgemak. 

Onze collectie wasdrogers omvat diverse types om aan verschillende behoeften te voldoen, waaronder afvoerdrogers, centrifuges, condensdrogers en warmtepompdrogers. Wat je voorkeur ook is, je kunt erop vertrouwen dat je bij Aangeenbrug Electro de perfecte wasdroger voor jouw situatie vindt. Dus naast het aanschaffen van een wasmachine, ben je bij ons ook aan het juiste adres voor een kwalitatieve en betrouwbare wasdroger!

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
Deskundige monteurs, die de werkzaamheden duidelijk uitleggen. En de werkzaamheden ook snel en nauwkeurig uitvoeren
Ed Casteelen - Goes
eerst monteur thuis apparaat ( 16 jaar oud) advies goed schoonmaken en i.v.m. leeftijd niet repareren,na verloop van tijd besloten om nieuw apparaat te bestellen met enkel de noodzakelijke functie via de telefoon geregeld en binnen een week was alles geregeld vindt ik klasse ben ik wel gewend van jullie bedrijf. faktuur gekregen betaald en klaar is Kees.
kees - Grijpskerke
De vaatwasser die ik wilde bestellen was niet op voorraad en de levertijd was twee weken, toen ik contact opnam met een medewerker boodt deze zelf aan nog naar een alternatief te zoeken en kwam met een aantrekkelijk voorstel om een andere vaatwasser aan te bieden gelijkwaardig qua mogelijkheden en zelfs nog iets goedkoper en snel te leveren. Ook de plaatsing verliep probleemloos. Keurig geregeld dus !
Bas-Jan - Vlissingen
Jouw ervaring delen?