Quooker kranen

Genieten van een heerlijk kopje thee was nog nooit zo eenvoudig. Met de Quooker heb je binnen enkele seconden kokend water tot je beschikking, perfect voor het zetten van thee of het koken van eten.
155 van de 155 producten
Filters
Filters
Prijs
15 2495
15 2495
Merk
Voorraad
Soort
Type
Bediening
Breedte
Watt
Kleur
Foto van CUBE compleet
CUBE compleet
€ 1100,-
€ 1.100,-
Bekijken
Foto van Energieverdeler voor Quooker en CUBE
Energieverdeler voor Quooker en CUBE
€ 100,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker Chroom COMBI 22CFRCHR
Classic Fusion Round Quooker Chroom COMBI 22CFRCHR
Kleur chroom
Bediening draaiknop
€ 1.795,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker Chroom COMBI+ 22+CFRCHR
Classic Fusion Round Quooker Chroom COMBI+ 22+CFRCHR
Kleur chroom
Bediening draaiknop
€ 1.795,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker Chroom PRO3
Classic Fusion Round Quooker Chroom PRO3
Kleur chroom
Bediening draaiknop
€ 1.495,-
Bekijken
“Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold door het volgen van cursussen!”
Foto van Classic Fusion Round Quooker Messing Patina COMBI 22CFRPTN
Classic Fusion Round Quooker Messing Patina COMBI 22CFRPTN
Kleur messing patina
Bediening draaiknop
€ 2.245,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker Messing Patina COMBI+ 22+CFRPTN
Classic Fusion Round Quooker Messing Patina COMBI+ 22+CFRPTN
Kleur messing patina
Bediening draaiknop
€ 2.245,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker RVS COMBI 22CFRRVS
Classic Fusion Round Quooker RVS COMBI 22CFRRVS
Kleur RVS
Bediening draaiknop
€ 1.945,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker RVS COMBI+ 22+CFRRVS
Classic Fusion Round Quooker RVS COMBI+ 22+CFRRVS
Kleur RVS
Bediening draaiknop
€ 1.945,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker RVS PRO3
Classic Fusion Round Quooker RVS PRO3
Kleur messing patina
Bediening draaiknop
€ 1.945,-
Bekijken
Foto van Classic Fusion Round Quooker RVS PRO3
Classic Fusion Round Quooker RVS PRO3
Kleur RVS
Bediening draaiknop
€ 1.645,-
Bekijken
... ...

De Quooker maakt jouw leven een stuk gemakkelijker, omdat wachten tot het water kookt verleden tijd is. Hierdoor kun je jouw kostbare tijd besteden aan andere belangrijke zaken. Het gedoe met het meten van de juiste hoeveelheid water in de waterkoker is ook verleden tijd, want met de Quooker bepaal je eenvoudig de gewenste hoeveelheid.

Voordelen van de Quooker 

Dit zijn de voordelen van onze Quookers; 

 • Direct kokend water: Het grootste voordeel van een Quooker is dat je direct toegang hebt tot kokend heet water. Dit bespaart tijd, omdat je niet hoeft te wachten tot het water in een waterkoker of op het fornuis kookt.
 • Veelzijdigheid: De Quooker is veelzijdig en kan worden gebruikt voor verschillende toepassingen, zoals het zetten van thee, het maken van koffie, het bereiden van soepen, het snel koken van pasta en nog veel meer.
 • Efficiëntie: De Quooker is energie-efficiënt, omdat het alleen het water verwarmt dat je daadwerkelijk gebruikt. Hierdoor wordt er geen onnodige energie verspild.
 • Veiligheid: Quookers zijn uitgerust met beveiligingsfuncties, zoals kinderbeveiliging en druppelvrije tuiten, om ongelukken te voorkomen.
 • Smaak en kwaliteit: Kokend water uit de Quooker is vers en smaakt beter dan voorverwarmd water. Hierdoor kun je genieten van een smaakvoller kopje thee of koffie.
 • Tijdbesparing: Het direct kokende water bespaart tijd in de keuken, waardoor je sneller maaltijden kunt bereiden en gemakkelijker kunt koken.
 • Gemak: Met een Quooker hoef je niet te klungelen met waterkokers, pannen of water op het fornuis. Alles wat je nodig hebt, is direct beschikbaar met één druk op de knop.

Waar moet ik op letten bij de aanschaf van de Quooker? 

 • Waterleiding: Bij de aanschaf van een Quooker is het essentieel om aandacht te besteden aan het type waterleiding dat beschikbaar is in jouw keuken. We bieden verschillende modellen aan, afhankelijk van jouw waterleiding. 

1. Geen warmwaterleiding aanwezig en gebruik van een keukenboiler: Als er geen warmwaterleiding aanwezig is en je een keukenboiler gebruikt, is het verstandig om te kiezen voor de Quooker COMBI type. Dit type voorziet in zowel koud als kokend water en is verenigbaar met keukenboilers.

2. Geen keukenboiler en geen lange wachttijd voor warm water: Als je geen keukenboiler hebt en bovendien niet lang hoeft te wachten op warm water, dan is het Quooker PRO3 type een goede keuze. Dit model levert direct kokend water en is geschikt voor situaties waar warm water snel beschikbaar is.

3. Zowel warmwater- als koudwaterleiding aanwezig, maar lange wachttijd voor warm water: Als zowel warmwater- als koudwaterleidingen aanwezig zijn in jouw keuken, maar je moet lang wachten op warm water, dan is het Quooker COMBI+ type de meest geschikte optie. Dit model voorziet in zowel koud als kokend water en is ontworpen voor situaties waar warm water niet direct beschikbaar is.

 • Flexibiliteit: Overweeg je een uittrekbare slang in je kraan? Dan is het Flex model de juiste keuze. Hiermee kun je gemakkelijk pannen en spoelbakken vullen. Het Fusion model daarentegen heeft geen uittrekbare slang, maar is eenvoudig te bedienen met een draaiknop. Ook bieden we het Front model aan. Het Front model van Quooker is het nieuwste model van het merk. Het onderscheidende kenmerk is de bediening van warm en koud water aan de voorkant van de kraanuitloop.
 • Vorm: Bij de aanschaf van een Quooker is het belangrijk om aandacht te besteden aan de vorm, waarbij je kunt kiezen tussen Square en Round. De Square heeft een vierkante vorm, die een moderne uitstraling aan je keuken geeft. Het Round model daarentegen heeft een ronde vorm en past goed bij keukens met een meer traditioneel ontwerp. Het kiezen van de juiste vorm helpt om de stijl en inrichting van je keuken te versterken.
 • Kleur: De kleur van je Quooker is zeker van belang. We bieden een scala aan stijlvolle kleuropties, waaronder RVS, chroom, rosé, messing patina, gunmetal en zelfs een gouden afwerking. Je kunt de kleur kiezen die het beste past bij de esthetiek en inrichting van je keuken.

Resevoir van de Quooker 

Quookers worden standaard geleverd met een reservoir, ook wel bekend als een boiler. Dit reservoir werkt als een geïsoleerde tank waarin kokend water wordt opgeslagen. De reservoirs zijn zorgvuldig geïsoleerd om energieverlies te minimaliseren, wat de algehele energie-efficiëntie verhoogt. De installatie van het Quooker reservoir vindt plaats onder het aanrecht en vereist aansluiting op de kokendwaterleiding. De inhoud van het reservoir kan variëren afhankelijk van het Quooker-model, en je kunt de keuze voor een specifiek reservoirvolume baseren op jouw behoeften.

Accessoires bij Quooker 

Om het jou zo gemakkelijk mogelijk te maken, hebben we diverse accessoires beschikbaar voor je Quooker. Ons assortiment omvat energieverdelers, ophangbeugels, verlengstukken en zelfs een stijlvolle zeeppomp die naadloos aansluit bij de kleur en stijl van jouw Quooker. 

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Voor welk type Quooker is jouw waterleiding geschikt? Welke reservoir inhoud is optimaal voor jou? En hoe zit het met de veiligheidsmaatregelen van de Quooker? Onze deskundigen staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. We bieden gratis aankoopadvies voor al onze witgoedproducten. Met ons advies ben je verzekerd van de juiste keuze voor jouw Quooker en jarenlang plezier van deze aanwinst.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 453 beoordelingen
Heel vriendelijke medewerkers, wasmachine op voorraad en dezelfde dag nog geleverd. We zijn heel erg blij met de service.
B - Filius
Alles zoals het hoort te zijn.
Chris - Zoutelande
Was de eerste keer was prima
M.e.Bakker - Renesse
Jouw ervaring delen?