Onderdelen

Wil je een nieuw onderdeel voor je witgoed bestellen? Zoek niet verder! Aangeenbrug Electro biedt witgoedonderdelen van alle bekende merken, van AEG tot Whirlpool en van Samsung tot Bosch. Met onze onderdelen onderhoud en repareer je gemakkelijk jouw witgoedapparaat! Op onze website datrepareerikzelfwel.nl vind je ons complete assortiment onderdelen.
24 van de 24 producten
Filters
Filters
Prijs
4 210
4 210
Merk
Voorraad
Soort
Foto van Fresh Air Koolstoffilter  Liebherr 4234111-0
Fresh Air Koolstoffilter Liebherr 4234111-0
€ 29,99
Bekijken
Foto van Klokradio Salora CR612 - wit-grijs -
Klokradio Salora CR612 - wit-grijs -
€ 19,95
Bekijken
Foto van Montagestrip oven / combi-magnetron Bosch / Siemens HZ66X650
Montagestrip oven / combi-magnetron Bosch / Siemens HZ66X650
€ 19,-
Bekijken
Foto van Onderhoudsolie voor RVS Oppervlakken 9054036
Onderhoudsolie voor RVS Oppervlakken 9054036
€ 13,99
Bekijken
Foto van Ontkalker tabletten Easyfiks 9000145
Ontkalker tabletten Easyfiks 9000145
€ 9,99
Bekijken
“Benieuwd hoe onze producten er in het echt uitzien? Kom langs in onze showroom en bekijk ze van dichtbij!”
Foto van Ontkalker voor koffiezetapparaten (vloeibaar)  9054038-0
Ontkalker voor koffiezetapparaten (vloeibaar) 9054038-0
€ 12,99
Bekijken
Foto van Ontkalker voor volautomatische koffiemachines 9054047
Ontkalker voor volautomatische koffiemachines 9054047
€ 12,99
Bekijken
Foto van Profielen in RVS -2 stuks, 81,5 cm- BSH SZ30BI01
Profielen in RVS -2 stuks, 81,5 cm- BSH SZ30BI01
€ 39,95
Bekijken
Foto van Profielen in RVS -2 stuks, 86,5 cm- BSH SZ30BI11
Profielen in RVS -2 stuks, 86,5 cm- BSH SZ30BI11
€ 45,-
Bekijken
Foto van Reiniger HG kookplaat alledag 9190007
Reiniger HG kookplaat alledag 9190007
€ 5,29
Bekijken
Foto van Reiniger kookplaat intensief HG
Reiniger kookplaat intensief HG
€ 6,20
Bekijken
... ...

Dat repareer ik zelf wel!

Met onze onderdelen geven we jou de mogelijkheid jouw apparaten zelf te repareren. Op onze website datrepareerikzelfwel.nl vindt je nog meer informatie en onderdelen om er voor te zorgen dat jouw reparatie succesvol verloopt! Hier filter je tussen apparaten en productgroepen en vindt je eenvoudig het geschikte onderdeel voor jouw apparaat.

Waarom zijn witgoedonderdelen zo belangrijk?

  • Reparatie: Als een witgoedapparaat, zoals een wasmachine, vaatwasser, koelkast of oven, defect raakt, zijn de juiste onderdelen essentieel om het apparaat te repareren. Dit helpt om de kosten van vervanging te vermijden en de levensduur van het apparaat te verlengen.
  • Onderhoud: Regelmatig onderhoud van witgoedapparatuur zorgt ervoor dat ze efficiënt blijven werken en langer meegaan.  Bepaalde onderdelen zoals filters, afdichtingen en slijtageonderdelen, moeten periodiek worden vervangen om optimale prestaties te behouden.
  • Kostenbesparing: Het kopen van onderdelen en het zelf uitvoeren van reparaties of onderhoud is aanzienlijk goedkoper dan het aanschaffen van een nieuw apparaat. Het helpt om geld te besparen op de lange termijn.
  • Duurzaamheid: Door kapotte apparaten te repareren in plaats van ze weg te gooien, draagt je bij aan duurzaamheid en verminder je de hoeveelheid elektronisch afval. Dit is gunstig voor het milieu.

Witgoedonderdelen online bestellen voor elk product

In onze webshop vind je een groot assortiment onderdelen aan. We bieden verschillende onderdelen op het gebied van wassen & drogen, keukenapparatuur, koelen & vriezen en klein huishoudelijk apparatuur. 

  • Wassen en drogen: Bij Aangeenbrug Electro bieden we een uitgebreid assortiment onderdelen voor was- en droogapparatuur, waaronder centrifuges, wasdrogers en wasmachines. Ons assortiment omvat een brede keuze aan zowel technische als functionele componenten. Voor wasdrogers hebben we onderdelen zoals verlichting, snaren, slangen, ventilatoren, evenals complete besturingssystemen, motoren en bedieningssystemen. Als de waterafvoerslang kapot is, kun je eenvoudig een vervangende slang bestellen voor jouw specifieke apparaat. Als er verlichting defect is in jouw droger, bieden we eveneens gemakkelijke vervangende opties. Ook voor wasmachines hebben we een uitgebreid en compleet assortiment onderdelen, waaronder bedieningselementen, besturingssystemen, beveiligingselementen, deuren, elektronica, filters, inlaatventielen, koolborstels, lagers, manchetten, montageonderdelen, motoren, niveauregelaars, pompen, reinigings- onderhoudsproducten, schokbrekers, snaren en zelfs complete trommels. 
  • Keukenapparatuur: Naast onze uitgebreide selectie van was- en droogonderdelen, bieden we ook een volledig assortiment aan onderdelen voor keukenapparatuur. Dit omvat onderdelen voor afzuigkappen, vaatwassers, kookplaten, magnetrons en ovens. Ons aanbod van afzuigkaponderdelen varieert van afvoerslangen en verlichting tot technische componenten zoals modules, motoren en bedieningssystemen. Hetzelfde geldt voor onze vaatwassers, waar je eenvoudig een nieuwe filter kunt bestellen als de oude versleten is, en we bieden reserve bestekmandje aan voor het geval dat je er één nodig hebt. Voor kookplaten hebben we onderdelen beschikbaar voor bediening, beveiliging, kookzones en meer. Onze onderdelen zijn afkomstig van bekende merken en garanderen kwaliteit. Ook voor magnetrons bieden we een uitgebreid assortiment, waaronder magnetron deuren, bedieningselementen, draaiplateaus, micaplaten, verlichting, schalen en roosters. Hetzelfde geldt voor onze ovens, waar we complete nieuwe thermostaten en verwarmingselementen aanbieden. 
  • Koelen & vriezen: Op het gebied van koelen en vriezen bieden wij een breed assortiment aan onderdelen voor zowel koelkasten als vriezers. Voor grotere reparaties aan koelkasten hebben we onderdelen zoals nieuwe deuren, motoren en elektronische componenten beschikbaar. Daarnaast hebben we een uitgebreid assortiment aan kleinere en gedetailleerde onderdelen, waaronder scharnieren, verlichtingen, plinten, stelpoten en verlengstukken. Ditzelfde assortiment geldt ook voor vriezers. Hiermee kun je gemakkelijk reinigers of ijskrabbers vinden voor het onderhoud van je diepvriezers. Bovendien is het mogelijk om specifieke onderdelen, zoals een nieuwe thermostaat, voor je vriezer te bestellen. 
  • Klein huishoudelijk apparatuur: Binnen het segment van klein huishoudelijke apparatuur bieden we een uitgebreid en compleet assortiment onderdelen aan voor diverse apparaten, waaronder blenders, barbecues, broodbakmachines, staafmixers, strijkijzers en koffiezetapparaten. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe blenderkan, een vervangende filter voor je espressomachine, of een nieuwe schakelaar voor je friteuse, bij ons vind je betrouwbare en kwalitatieve onderdelen. Onze onderdelen zijn afkomstig van topmerken in de wereld van huishoudelijke apparatuur, en we staan garant voor hun kwaliteit.

Helpdesk

Past het onderdeel wel bij mijn witgoedapparaat? Bestel ik het juiste onderdeel? Met welk onderdeel kan ik mijn witgoed apparaat repareren? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Bekijk onze contactpagina voor onze contactgegevens. Onze klantenservice staat klaar om je eerlijk en op maat gemaakt advies te bieden.

Witgoed onderdelen bij Aangeenbrug Electro

Haal jouw witgoedonderdelen voor elk witgoed bij Aangeenbrug Electro. Bekijk daarvoor onze website; datrepareerikzelfwel.nl. Wij hebben een groot assortiment, scherpe prijzen, snelle levering en hebben al meer dan 20 jaar ervaring. Er zijn al duizenden tevreden klanten die jou zijn voorgegaan. 

Aangeenbrug Electro de witgoedspecialist van Zeeland

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze reparatieservice staat voor jou klaar! In heel Zeeland komen wij op locatie om witgoed problemen op te lossen. Vraag een reparatie aan via onze reparatieservice pagina. Is het niet mogelijk of rendabel om jouw apparaat te laten maken en koop je bij ons een nieuw apparaat? Dan worden de reparatie-/onderzoekskosten, die in rekening zijn gebracht, in mindering gebracht op de factuur van het nieuwe apparaat. Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
snel geholpen en alles op juiste tijd met een nette betrouwbare monteur.
Nico Bakker - Zaamslag
Na mijn telefonische melding van defecte afwasmachine kreeg ik dezelfde dag nog een e-mail om afspraak in te plannen. De volgende dag al vroeg een monteur op de stoep . Deze had in een oogwenk de storing gevonden en had een nieuw onderdeel in zijn wagen. Na een half uur de klus geklaard. Zeer klantvriendelijke en deskundige monteur. Aangeenbrug maakt hun belofte waar!! Top, ga zo door.
Rinus - Zierikzee
Prima werk van sympathieke vakman. Bron van storing snel opgespoord en adequaat hersteld. Tevreden over geleverd karwei.
J.K. van de Velde - BURGH-HAAMSTEDE
Jouw ervaring delen?