Over ons

Altijd de beste witgoed service bij Aangeenbrug

Al meer dan 30 jaar laat Aangeenbrug Electro het witgoed in Zeeland zijn werk doen. Of u nu een wasmachine, wasdrogervaatwasser, koelkast, fornuis, oven of stofzuiger zoekt, bij ons zit u altijd goed! Dankzij onze jarenlange ervaring zijn we in staat om vrijwel elke witgoedmachine deskundig te repareren.


Al sinds 1993 staat Aangeenbrug voor u klaar in de gehele provincie Zeeland. Destijds begonnen als eenmanszaak, zijn we vandaag de dag uitgegroeid tot professioneel witgoedbedrijf met meerdere monteurs in dienst. Allen zijn dagelijks onderweg voor reparaties en onderhoud van uw witgoed in Zeeland. Al onze monteurs zijn speciaal geschoold door onze fabrikanten. Hierdoor zijn we altijd op de hoogte van de nieuwste producten, en ook de meest recente ontwikkelingen rondom uw machine. Samen durven we rustig te zeggen dat we uw apparatuur door en door kennen.


Naast particuliere klanten maken ook diverse bedrijven door heel Zeeland gebruik van onze diensten. Hierbij geldt dat we snel en flexibel kunnen inspelen op de wensen die u heeft. Daarnaast kunnen we gratis bezorgen in Zeeland en bieden we een snelle levering of reparatie!


Aangeenbrug Electro is gevestigd aan de Oude Zandweg in Westkapelle, op het bedrijventerrein Noordervroon. Onlangs hebben we hier een gloednieuw pand geopend met een inspirerende showroom waar we u op elk moment een grote hoeveelheid aan mogelijkheden kunnen laten zien.

 

Neem direct contact met ons op

Wilt u graag meer weten over onze diensten en services? Neem direct contact met ons op en we vertellen u graag meer!

 

Ik wil graag meer weten