Aangeenbrug Electro - al sinds 1993 dé witgoedspecialist van Zeeland
Online & fysieke showroom
A-merk kwaliteitsproducten
Reparatieservice op locatie
Persoonlijk advies op maat
Koop je twee of meer grote witgoedapparaten dan maken wij een aantrekkelijke combikorting voor je
- Mirjam Joziasse

Al sinds 1993 staat Aangeenbrug voor jou klaar in de gehele provincie Zeeland

Wij zijn Aangeenbrug Electro, dé witgoedspecialist van Zeeland. Met een ruime showroom (Westkapelle), een team van bekwame vakmensen en deskundige adviseurs staan wij voor jou klaar. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw witgoed goed en betrouwbaar functioneert, zodat het leven makkelijker en comfortabeler wordt. We leveren de betere modellen witgoed van betrouwbare merken. Daarnaast voeren we onderhoud, service en garantiegevallen uit. Dit doen we bij jou aan huis en voor zakelijke klanten, zoals vakantieparken en horecagelegenheden.

Wij komen in heel Zeeland aan huis voor reparatie, bezorging & installatie. Hoogwaardige service staat altijd centraal, zodat we met een gerust hart kunnen zeggen: Met Aangeenbrug Electro komt het wel goed.

In april 2024 hebben we onze service uitgebreid en een servicepunt in Zierikzee geopend. Vanaf deze locatie kunnen onze monteurs nog beter onze klanten in Schouwen-Duiveland en Tholen bedienen. Dit servicepunt is een uitvalsbasis voor onze monteurs en geen bezoekadres. Onze producten zijn te bekijken in onze showroom in Westkapelle.

Foto over
Foto over
Foto over
Foto over
Foto over
Foto over
Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
Nogmaals uitstekend. Goede en deskundige monteur.
Bas - Groede
Op zoek naar een betrouw adres voor een inductie fornuis kwamen wij uit bij Aangeenbrug Electro in Westkapelle. We werden prettig en vakkundig geholpen goed advies, De verkoopster nam alle tijd voor ons. Kortom niets op aan te merken prima zaak. Zeker aan te bevelen! Met vriendelijke groet, Familie Hartong. .
Hans - Westkapelle
Een bedrijf waar je afspraken mee kunt maken.
Yolanda - Domburg
Jouw ervaring delen?
Wij staan voor jou klaar, al 30 jaar lang!

Bij Aangeenbrug Electro werken we samen in een team van adviseurs, monteurs, bezorgers en ondersteunende krachten. We staan klaar voor onze klanten en bouwen hierbij op een hulpvaardig team. Benieuwd wie er allemaal voor zorgen dat het wel goedkomt? We stellen onszelf graag persoonlijk voor.

Foto van Geert Coppens
Geert Coppens
Witgoedmonteur
Foto van Paul Aangeenbrug
Paul Aangeenbrug
Eigenaar
Foto van Janine Valk
Janine Valk
Administratie
Foto van Mirjam Joziasse
Mirjam Joziasse
Adviseur/administratie
Foto van Ankie Aangeenbrug
Ankie Aangeenbrug
Eigenaar
Foto van Caroline de Visser
Caroline de Visser
Adviseur
Foto van Jacco Verhage
Jacco Verhage
Witgoedmonteur
Foto van Lenard van Zweden
Lenard van Zweden
ICT-beheer
Foto van Marlou Minderhoud
Marlou Minderhoud
Adviseur
Foto van Danny van ‘t Hof
Danny van ‘t Hof
Teamleider buitendienst
Foto van Marieke de Korte
Marieke de Korte
Interieurverzorgster
Foto van Jacob-Jan Walhout
Jacob-Jan Walhout
Witgoedmonteur
Foto van Rianne Wouters
Rianne Wouters
Bezorgster/installateur
Foto van Jan Verhage
Jan Verhage
Witgoedmonteur
Foto van Wilco Schoe
Wilco Schoe
Bezorger/installateur
Foto van Jaco de Rijke
Jaco de Rijke
Witgoedmonteur
Foto van Peter Sanderse
Peter Sanderse
Medewerker buitendienst
Foto van Petra Duvekot
Petra Duvekot
Adviseur/administratie
Foto van Jacco Dingemanse
Jacco Dingemanse
Adviseur/inkoper
Aangeenbrug Electro door de jaren heen

Aangeenbrug Electro bestaat sinds 1993. Eigenaar Paul Aangeenbrug vertelt: “In 1992 was ik voor de liefde uit de Randstad naar Zeeland verhuisd en bij een klein installatie- en reparatiebedrijfje gaan werken. Een jaar later vroeg de eigenaar of ik de zaak wilde overnemen. Dat wilde ik wel en spannend vond ik het niet, want er was werk genoeg. In het begin ging het vooral om installatiewerk, maar later kwamen er ook reparaties aan witgoed bij. Dat vond ik het leukst!”

In 2001 nam het werk flink toe. Paul: “Door mond-tot-mondreclame kreeg ik meer klanten, ook grotere zoals zorginstellingen. Daardoor werd het lastig om alles in mijn eentje te blijven doen. Mijn zwager is toen in dienst gekomen. Jaren later kwam er weer een collega bij en inmiddels zijn we bij Aangeenbrug Electro al met een team van rond de 20 man. We werken nu in heel Zeeland, van Cadzand tot Bruinisse en van Clinge tot Renesse.”

Waar staan we bij Aangeenbrug Electro voor

Door de jaren heen hebben we vastgehouden aan onze kernwaarden. Zo staat service bij Aangeenbrug Electro altijd al hoog in het vaandel. Samen met ons team staan we voor elkaar en dus ook voor onze klanten klaar. En we onderscheiden ons natuurlijk door te werken met de betere modellen van betrouwbare merken. Zo weet jij zeker dat het met Aangeenbrug Electro wel goed komt.

Nieuwbouw of uitbreiding?

Sinds 2019 zitten we op de huidige locatie, een mooi pand met een prachtige showroom. Maar dat had een flinke aanloop. Paul: “Al in 2009 kochten we de bouwgrond. Door de bankencrisis en vergunningsproblemen kwamen we voor de keuze te staan: gaan we iets bouwen wat niet geheel naar onze wens is, of werken we tijdelijk vanuit units en gaan we juist in onze mensen en service investeren? We kozen het laatste. Het was de juiste keuze. Het zorgde voor een stevige basis van ons bedrijf.”

Alsnog nieuwbouw

In 2019 kwam alsnog het moment dat we ons nieuwe pand met onze mooie showroom realiseerden. Ankie: “Mensen kunnen nu bij ons terecht om de apparaten te bekijken, vast te houden en te vergelijken. Daardoor is verkoop een belangrijker onderdeel van ons bedrijf geworden. Zelf vind ik het heerlijk om mensen rond te leiden, een kopje koffie aan te bieden en blij te maken met een mooi product.”

Groei

Het liefst zouden we een nóg grotere showroom willen hebben en nóg meer mensen nóg sneller kunnen bedienen dan dat we nu al doen. Maar ja, groeien in een tijd van arbeidsmarktkrapte is best een uitdaging. Gelukkig kunnen we wel vertrouwen op onze bestaande medewerkers. Paul: “Zonder hen zouden we nooit staan waar we nu staan. Ik kan er enorm van genieten hoe zij zelfstandig en betrokken hun werk doen alsof ze hun eigen zaak runnen en hoe ze elkaar met plezier helpen als dat nodig is. Dat vind ik het mooiste wat er is.”