Jubileum

30 jaar Aangeenbrug Electro!

Dertig. Het is in beginsel gewoon een getal. Maar als je bedenkt wat we in de afgelopen dertig jaar allemaal hebben meegemaakt en bereikt met Aangeenbrug Electro, dan is ons 30-jarig jubileum toch echt een bijzonder moment om bij stil te staan. Dat doen we dan ook. We blikken terug én trekken een blik aan acties en festiviteiten open! Zo hebben we in de maand september verschillende cadeau-acties.

 

Cadeau-actie van deze week!

Deze week geven we mooi theeservies cadeau bij aankoop van een product in de categorie ‘afwassen’ t.w.v. 650 euro of meer. Kom langs in onze showroom om te profiteren van deze actie (zie de actievoorwaarden onderaan de pagina). Vanaf maandag 25 september bieden we een ander cadeaupakket aan, houdt de website hiervoor in de gaten.

 

Jubileumfeest

Dat we dertig jaar bestaan, zal op vrijdag 6 en zaterdag 7 oktober niemand ontgaan. We trekken dan alles uit de kast. Iedereen is welkom op onze locatie aan de Oude Zandweg 24 in Westkapelle. We zorgen voor allerhande heerlijke hapjes en drankjes voor jong en oud en organiseren smakelijke demonstraties in onze showroomkeuken. Diverse partner-experts komen langs om tips en adviezen te geven, kids kunnen cupcakes bakken en er is een kleurplatenactie met natuurlijk een fantastisch leuke prijs.

 

Kleurplaten

We hebben ook aan de kleine kinderen gedacht! Daarom organiseren we een kleurwedstrijd. De kinderen kunnen kiezen uit twee kleurplaten. De kleurplaten zijn op te halen in de winkel of kunnen gedownload worden: Kleurplaat met de bus & kleurplaat met de stofzuiger. Tot en met 7 oktober kunnen de kleurplaten in de winkel ingeleverd worden. Bij inlevering van een kleurplaat krijgt elk kind een klein cadeautje. Op 10 oktober maken we via de website de winnaars bekend. Er zijn drie leeftijdscategorieën, per leeftijdscategorie selecteren we één winnaar. De leeftijdscategorieën zijn als volgt: 2 t/m 4 jaar & 5 t/m 7 jaar & 8 jaar en ouder. Veel kleurplezier!

 

Voor onze medewerkers en klanten

Het is niet voor niks dat we flink uitpakken voor ons 30-jarig jubileum. We hebben veel om dankbaar voor te zijn, met name onze trouwe medewerkers en klanten. En ons 25-jarig jubileum werd vijf jaar geleden opgeslokt door de bouw van ons nieuwe pand, dus we vonden het tijd om onze medewerkers en klanten in het zonnetje te zetten. Want zonder hen, zonder u, stonden we nu niet waar we zijn.

 

Terugblik; het prille begin

Dertig jaar geleden stonden we voor een uitdaging. Paul: “In 1992 was ik voor de liefde uit de Randstad naar Zeeland verhuisd en bij een klein installatie- en reparatiebedrijfje gaan werken. Een jaar later vroeg de eigenaar of ik de zaak wilde overnemen. Dat wilde ik wel en spannend vond ik het niet, want er was werk genoeg. In het begin ging het vooral om installatiewerk, maar later kwamen er ook reparaties aan witgoed bij. Dat vond ik het leukst!”

 

Groei van het team

In 2001 nam het werk flink toe. Paul: “Door mond-tot-mondreclame kreeg ik meer klanten, ook grotere zoals zorginstellingen. Daardoor werd het lastig om alles in mijn eentje te blijven doen. Mijn zwager is toen in dienst gekomen. Jaren later kwam er weer een collega bij en inmiddels zijn we bij Aangeenbrug Electro al met z’n 17-en. We werken nu in heel Zeeland, van Cadzand tot Bruinisse en van Clinge tot Renesse.”

 

Nieuwbouw of uitbreiding?

Sinds 2019 zitten we op de huidige locatie, een mooi pand met een prachtige showroom. Maar dat had een flinke aanloop. Paul: “Al in 2009 kochten we de bouwgrond. Door de bankencrisis en vergunningsproblemen kwamen we voor de keuze te staan: gaan we iets bouwen wat niet geheel naar onze wens is, of werken we tijdelijk vanuit units en gaan we juist in onze mensen en service investeren? We kozen het laatste. Het was de juiste keuze. Het zorgde voor een stevige basis van ons bedrijf.”

 

Alsnog nieuwbouw

In 2019 kwam alsnog het moment dat we ons nieuwe pand met onze mooie showroom realiseerden. Ankie: “Mensen kunnen nu bij ons terecht om de apparaten te bekijken, vast te houden en te vergelijken. Daardoor is verkoop een belangrijker onderdeel van ons bedrijf geworden. Zelf vind ik het heerlijk om mensen rond te leiden, een kopje koffie aan te bieden en blij te maken met een mooi product.”

 

Groei

Het liefst zouden we een nóg grotere showroom willen hebben en nóg meer mensen nóg sneller kunnen bedienen dan dat we nu al doen. Maar ja, groeien in een tijd van arbeidsmarktkrapte is best een uitdaging. Gelukkig kunnen we wel vertrouwen op onze bestaande medewerkers. Paul: “Zonder hen zouden we nooit staan waar we nu staan. Ik kan er enorm van genieten hoe zij zelfstandig en betrokken hun werk doen alsof ze hun eigen zaak runnen en hoe ze elkaar met plezier helpen als dat nodig is. Dat vind ik het mooiste wat er is.”

 

Ons geluk delen

Op een moment als dit, waarbij we terugkijken op dertig mooie jaren en dankbaar zijn voor wat we hebben, willen we ons geluk ook graag delen met anderen. Daarom hebben we een donatieactie opgezet voor Mercy Ships. Dit is een organisatie met ziekenhuisschepen die geheel vrijwillig operaties uitvoeren in havens van ontwikkelingslanden. Met onze actie sparen we voor een refit van de wasserette van het schip Africa Mercy. Voor elk cadeaupakket dat wij weggeven tijdens de actieweken doneren wij nog eens 30 euro aan dit goede doel. Bij aanschaf van een product waarvoor deze actie geldt maak je dus niet alleen jezelf blij maar ook een ander!

 

Op de website van Mercy Ships vind u meer informatie over deze actie. En in de showroom zijn een aantal leuke artikelen te koop, waarvoor de opbrengst ook voor deze actie is.

 

Actievoorwaarden:

-              De actie geldt uitsluitend van 18 t/m 23 september in de fysieke showroom.
-              De actie is alleen van toepassing op vaatwassers.
-              Per klant/huishouden geven we maximaal 1 cadeau.
-              De actie is alleen geldig op apparaten met een minimale waarde van 650 euro.
-              Zolang de voorraad strekt.
-              Per cadeaupakket doneren wij 30 euro aan Mercy Ships. Bekijk hier de donatiepagina.