Profiteer van kortingen tot wel 550 euro op een Quooker!

Online & fysieke showroom
A-merk kwaliteitsproducten
Reparatieservice op locatie
Persoonlijk advies op maat

Moeiteloos kokend water!

Direct kokend water uit de kraan brengt je nog meer gemak in je keuken. Je hoeft niet meer te wachten tot je het warme water van je CV ketel naar je kraan is gestroomd en verspilt geen water of energie. Thee zetten wordt een fluitje van een cent, - zonder fluitketel. 

Met Quooker hebben we in de hele maand mei mooie kortingsacties: € 250 korting op een kraan met reservoir en de CUBE voor € 799 (i.p.v. € 1100)

Quooker gebruiken
Reservoirs

Afhankelijk van je wensen adviseren we je graag in een uitvoering naar keuze: wil je bijvoorbeeld ook direct warm, gekoeld of zelfs gekoeld bruisend water? Dan is het niet alleen makkelijk bij het huishoudelijk werk maar ook lekker bij zomers weer.

Het kleinste reservoir, de Pro3 bevat 3 liter direct beschikbaar kokend water. Je ervaart op deze manier met de kleinste investering direct het gemak dat de Quooker kan bieden. Geen verspilling van drinkwater, energie en niet meer wachten op warm water.

Ook kun je kiezen voor de Combi. Deze heeft een grotere tank, waardoor je 7 liter kokend water direct kunt gebruiken. Tegelijkertijd is het ook mogelijk om warm water te tappen. Het reservoir mengt dan koud leidingwater met het kokend water, zodat je 15 liter warm water kunt tappen (60°C). De Combi+ variant sluit je ook aan op de warmwaterleiding zodat je onbeperkt warm water hebt.

Wanneer je de Cube naast je reservoir plaatst, geniet je ook van gekoeld water. En dat kan zelfs bruisend water zijn. Uit één kraan kokend, warm, koud, gekoeld en bruisend water: het hele jaar comfort en lekker drinkwater. 


Advies op maat

In onze webshop kun je uitgebreid rondkijken naar de verschillende uitvoeringen, kranen en modellen. Wil je advies op maat? Dan helpen we je graag. In onze showroom kun je verschillende kranen en de reservoirs bekijken. We leggen je graag uit hoe je de Quooker moet bedienen, waar je op moet letten en welke uitvoering het beste bij je past.

Wil je direct advies? Dan kun je ons bellen en kijken we met je mee in onze webshop. Zo heb je het overzicht van de webshop, het advies van onze specialisten en het gemak van thuis.

Inclusief montage

Het installeren en aansluiten van een Quooker is vakwerk. Je wilt immers jaren plezier hebben van je nieuwe luxe. Gelukkig zit montage door onze vakmensen inbegrepen in de actieprijs. Zo krijg je écht moeiteloos kokend water.

Onze vakmensen zijn gecertificeerd getraind waardoor het installeren van de kraan voor hen een koud kunstje is. Dat geeft wel een veilig en zeker gevoel. 

Mocht er ooit een defect ontstaan dan staan onze monteurs ook voor je klaar. We leveren garantie en binnen die periode verhelpen we een storing bij je thuis. Zo weet je zeker, met Aangeenbrug Electro komt het wel goed.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 453 beoordelingen
De monteur heeft netjes uitgelegd wat er aan de hand zou kunnen zijn n.a.v. de melding van een eventuele lekkage aan de vaatwasser. Probleem opgelost. Een aardige monteur.
Rinus - Serooskerke
Snelle service, alles volgens afspraak. Zeer tevreden over monteurs, duidelijke uitleg.
Pia - Tholen
Er is goed geluisterd naar mijn wensen en op basis daarvan is er een goed advies uitgebracht. Wasmachine is daarna keurig geleverd en geïnstalleerd door een hele vriendelijke monteur.
Carin - Domburg
Jouw ervaring delen?
Onze monteurs staan voor je klaar!


Onze monteurs maken onze klanten blij door Quookers te plaatsen en storingen in witgoedapparatuur op te lossen. Jaarlijks worden ze getraind door de fabrikanten. Zo weet je zeker dat alle kennis up to date is en reparaties adequaat uitgevoerd worden. Dagelijks rijden onze monteurs door heel Zeeland. Zo ben je verzekerd van een snelle afhandeling en kun je snel weer gebruikmaken van je witgoed apparaat.

Foto van Peter Sanderse
Peter Sanderse
Medewerker buitendienst
Foto van Wilco Schoe
Wilco Schoe
Bezorger/installateur
Foto van Jaco de Rijke
Jaco de Rijke
Witgoedmonteur
Foto van Jacco Verhage
Jacco Verhage
Witgoedmonteur