Medewerker binnendienst

Wil jij onze klanten helpen met hun witgoed vragen? 

 

Aangeenbrug Electro zoekt een medewerker binnendienst. Kan jij overtuigend adviseren, nauwkeurig werken en onze klanten vriendelijk te woord staan? Zowel parttime als fulltime is bespreekbaar.

 

Ja!

Het antwoord op die vraag is ‘ja’ als jij goed kan luisteren, communicatief vaardig bent en affiniteit hebt met techniek. Jij bent op zoek naar een baan waarin je veel contact hebt met klanten en onze klanten het beste witgoedadvies kan geven. Dankzij jou krijgen onze klanten extra wooncomfort én verduurzamen ze hun witgoed. 

Mooi!

Ben jij dat? Mooi! Want wij zoeken iemand zoals jij. Jij bent het eerste aanspreekpunt voor onze klanten en daarom zoeken we iemand die communicatief vaardig is. Je kunt direct in onze showroom aan de slag en wij leren jou ondertussen alles over witgoed. En onze klanten? Die zijn ontzettend blij met je adviezen en hulp! Hun waardering maakt jouw dag elke keer weer goed.

Vet goed witgoed

Aangeenbrug Electro zorgt al 30 jaar lang voor topkwaliteit witgoed in Zeeland en daarbuiten. Wasmachines, wasdrogers, koelkasten, vaatwassers, ovens, fornuizen en stofzuigers, we voorzien de hele regio van de mooiste producten en vet goede service. Binnen de kortste keren weet jij alles over witgoed waardoor je onze klanten goed kunt helpen. De werkzaamheden omvatten service aannames, uitbrengen van witgoed advies, opstellen van offertes en het bestellen van onderdelen en producten bij onze leveranciers. Zo maak je elke dag klanten blij! 

Het komt wel goed!

Wij zeggen graag 'het komt wel goed'! Waarom? Wij zijn positief ingesteld en gaan uitdagingen graag aan. We bedoelen dan niet alleen dat we witgoed problemen oplossen maar ook dat we jou alles kunnen bieden om een succesvol te worden: een leuk team, ruime showroom, het intern delen van kennis en hulpvaardige collega's. Daarom zeggen we ook graag 'het komt wel goed' als je bij ons komt werken! Het enige wat we van jou vragen is een positieve houding en inzet.

Ons vet gezellige team

Bij Aangeenbrug Electro kom je in een warm bad terecht. Figuurlijk dan hè. We hebben een gezellig team en helpen elkaar waar het kan. Als je iets niet weet, kun je direct een collega vragen om je te helpen. Dat doen ze graag! In onze showroom/kantoor maken we er een gezellige plek van, zowel voor de klant als voor elkaar.  

Neem contact op!

Spreekt bovenstaande je aan? En herken je jezelf in onderstaande?:

  • Ik wil iedere dag met een glimlach naar mijn werk gaan
  • Ik wil continu bijleren en alle ruimte krijgen voor persoonlijke ontwikkeling
  • Ik ben behulpzaam en hou van afwisseling
  • Ik heb affiniteit met witgoed of wil het vak leren
  • Ik heb ervaring met verkoop of wil het vak leren
  • Ik geniet van de waardering die ik van klanten krijg
  • Ik woon in Zeeland

 

Ja? Neem dan contact op! Bel ons op (0118-572427) en vraag naar Paul Aangeenbrug en maak een afspraak voor een kennismakingsgesprek. Liever mailen? Dan kan ook! Mail dan naar p.aangeenbrug@aangeenbrugelectro.nl.