Koelkasten

Houd je etenswaren koel met de koelkasten van Aangeenbrug Electro. Ons uitgebreide assortiment aan koelkasten is beschikbaar in diverse modellen. Of je nu gaat voor een staand model of de luxe Side by Side koelkast.
631 van de 631 producten
Filters
Filters
Prijs
229 7199
229 7199
Merk
Voorraad
Soort
Uitvoering inbouwwijze
Energieklasse
Type
Hoogte (cm)
Nismaat
Biofresh
Breedte
Duocooling
Geluidsniveau
Icemaker
Inhoud koelgedeelte
Inhoud vriesgedeelte
Kelderdeel
Vriesruimte
Nofrost
Smartfrost
Waterdispenser
Kleur
Foto van Koelkast inbouw Liebherr IRd 3921 Plus
Koelkast inbouw Liebherr IRd 3921 Plus
Energieklasse E
€ 849,-
Bekijken
Cashback
Foto van Koel-vries combinatie Bosch KGE36EWCP Serie 6
Koel-vries combinatie Bosch KGE36EWCP Serie 6
Energieklasse C
Kleur wit
€ 769,-
Bekijken
Foto van Inbouw koel-vries combinatie Liebherr ICNSd 5103 Pure
Inbouw koel-vries combinatie Liebherr ICNSd 5103 Pure
Energieklasse D
€ 1.399,-
Bekijken
Foto van Inbouw koelkast Bosch KIR21EFE0 Serie 4
Inbouw koelkast Bosch KIR21EFE0 Serie 4
Energieklasse E
€ 849,-
Bekijken
Foto van Inbouw koelkast Liebherr IRd 4121 Plus
Inbouw koelkast Liebherr IRd 4121 Plus
Energieklasse D
€ 1.399,-
Bekijken
“Wij leveren al 30 jaar witgoed apparaten in Zeeland, komt dus wel goed!”
Foto van Inbouw koelkast Liebherr IRd 4150 Prime
Inbouw koelkast Liebherr IRd 4150 Prime
Energieklasse D
€ 1.549,-
Bekijken
Foto van Koel- vriescombinatie Bosch KIV86NSE0 Serie 2
Koel- vriescombinatie Bosch KIV86NSE0 Serie 2
Energieklasse E
€ 999,-
Bekijken
Cashback
Foto van Koel-vries combinatie Bosch KGE36AWCA Serie 6
Koel-vries combinatie Bosch KGE36AWCA Serie 6
Energieklasse C
Kleur wit
€ 799,-
Bekijken
Cashback
Foto van Koel-vries combinatie Bosch KGE398IBP Serie 6
Koel-vries combinatie Bosch KGE398IBP Serie 6
Energieklasse C
Kleur RVS
€ 959,-
Bekijken
Cashback
Foto van Koel-vries combinatie Bosch KGE39AWCA Serie 6
Koel-vries combinatie Bosch KGE39AWCA Serie 6
Energieklasse C
Kleur wit
€ 839,-
Bekijken
Cashback
Foto van Koel-vries combinatie Bosch KGE49AWCA Serie 6
Koel-vries combinatie Bosch KGE49AWCA Serie 6
Energieklasse C
Kleur wit
€ 879,-
Bekijken
... ...

Over de koelkast

Met de koelkasten van Aangeenbrug Electro kun jij je voedingsproducten koud houden. Onze koelkasten en koel-vriescombinaties zijn van topkwaliteit en zijn afkomstig uit merken zoals: AEG, Bosch, Siemens, Miele en nog vele andere merken. 

Koel-vriescombinaties

Aangeenbrug Electro biedt een ruim assortiment aan koel-vriescombinaties. Een koel-vriescombinatie is een koelkast met een apart vriesgedeelte. Bij de meeste koel-vriescombinaties zit het vriesgedeelte onder het koelgedeelte. Beide gedeeltes kunnen worden geopend door een aparte deur. De koel-vriescombinatie is één van de meest energiezuinige manieren van koelen/vriezen. Dit bespaart gemiddeld tot 50% aan energiekosten als je kiest voor een losse koelkast en vriezer. De meeste koel-vriescombinaties hebben een kastvorm. Dit betekent dat de koel-vriescombinatie optimaal de ruimte benut van jouw keuken/bijkeuken. Er zijn zowel inbouw koelvries-combinaties als vrijstaande koelvries-combinaties beschikbaar. 

In de koel-vriescombinaties van Aangeenbrug Electro ontbreekt het niet aan luxe. Een aantal van onze modellen zijn voorzien van het Touch & Swipe kleurendisplay, hiermee kun je gemakkelijk de functies van de koel-vriescombinatie bedienen. Daarnaast draagt dit bij aan het moderne uiterlijk van de koel-vriescombinatie.  Ook zijn enkele modellen voorzien van een Ice-maker. Deze maakt automatisch ijsblokjes voor jou aan zodat je in de zomer kunt genieten van een heerlijk koud drankje. Bovendien zijn enkele modellen voorzien van een waterdispenser, hier kan je constant water tappen naar de voor jouw ideale temperatuur. Sommige modellen zijn voorzien van BioFresh. Dit zijn twee afzonderlijke zones in de koelkast die voedingsmiddelen in de beste omstandigheden bewaren. Deze lades hebben verschillende vochtigheidsgehaltes, die perfect zijn voor het bewaren van specifieke voedingsmiddelen. Dit zorgt ervoor dat de groente, fruit, vlees en zuivel soms tot wel 3 keer zo lang vers blijven. 

Koelkasten

We hebben een groot assortiment aan koelkasten, deze zijn op te delen in drie verschillende types: inbouw, onderbouw en vrijstaande koelkasten.

De onderbouw koelkast 

De onderbouw koelkasten van Aangeenbrug Electro zijn vaak wat kleine koelkasten. De inhoud van deze onderbouw koelkasten varieert van 100L - 150L. Het grote voordeel van een onderbouw koelkast is dat het weinig ruimte in beslag neemt en dat je er een ander apparaat boven kan plaatsen. Wij bieden verschillende onderbouw koelkasten aan met een vriesvak. Voor een 2-persoons huishouden kan een vriesvak in een koelkast voldoende zijn. Het grote voordeel is dat je goedkoper uit bent dan wanneer je een aparte vriezer of een koel-vriescombinatie aanschaft. Ook neemt dit minder ruimte in beslag bij jou in huis.  

Vrijstaande koelkast

Het meest voorkomende type is de vrijstaande koelkast. Het grote voordeel van de vrijstaande koelkasten is dat je deze kunt plaatsen waar je wilt. Je kunt in ons assortiment kiezen uit verschillende afmetingen en kleuren. Je kunt kiezen uit de kleuren zoals: wit, zwart, geel, blauw, rood, oranje en roze. Maar ook kleuren zoals: goud, zilver, robijn rood & creme behoren tot de mogelijkheden van onze koelkasten. De inhoud van de koelkasten varieert van 100L tot 400L. De hoogtes van de vrijstaande koelkasten variëren van 60 tot 200 cm. Daarnaast is er ook keuze in de breedte van de koelkasten: deze variëren bij ons van 40 tot cm 120 cm. Bij ons vind je de gepaste afmeting voor de koelkast bij jou in huis. De vrijstaande koelkasten hebben verschillende energielabels en variëren van A-F. 

Inbouw koelkasten

Ook verkopen wij inbouw koelkasten, deze worden in een kast geplaatst. Dit zorgt ervoor dat jouw stijl in de keuken behouden blijft. Let bij de aankoop van een inbouw koelkast goed op de nismaat. De nismaat is een afmeting van de breedte en de hoogte van de inbouwkast. Wij bieden inbouw koelkasten met verschillende nismaten. De standaard nisbreedte die nodig is voor onze koelkasten is 56 cm. De nishoogtes variëren van 72 cm tot 178 cm. De inhoud van de koelgedeeltes varieert van 50L tot 350L. Ook kun je bij Aangeenbrug Electro een keuze maken uit de energieklassen. Vind je energie besparen belangrijk, kies dan voor de inbouw koelkast met energieklasse A. Ook is er de mogelijkheid om te kiezen voor een inbouwkoelkast met een vriesvak. Bij ons vind je de inbouw koelkast die geschikt is voor jou!

Verschillende modellen koelkasten

Naast de verschillende soorten zijn de koelkasten van Aangeenbrug Electro te onderscheiden in verschillende modellen. Wij hebben verschillende modellen koelkasten aan: kastmodel, tafelmodel, minibar, happy-bar, bar model en de Side by Side koelkast. 

Kastmodel

Het kastmodel is het traditionele en populairste type koelkast. De koelkast is hoger dan een tafelmodel koelkast. Een kastmodel koelkast is daarom geschikt voor wat grotere gezinnen. Wij hebben een groot assortiment aan kastmodellen die variëren in hoogtes, energieklassen, kleur, vriesruimte, breedte en inhoud van het koelgedeelte. Een 6-tal van onze kastmodellen is voorzien van stembediening, zo kan je met je stem de deur openen en sluiten. Ook zit er op 2 van onze kastmodellen een waterdispenser, die koud drinkwater geeft. Wat een luxe!

Tafelmodel

Een tafelmodel is een vrijstaande koelkast met een wat kleiner model, deze is geschikt voor kleine woonoppervlaktes. Daarmee is het tafelmodel geschikt voor een studentenhuis, een kleinere keuken of een camper. Het tafelmodel is daarom aan te raden voor tweepersoonshuishoudens. In ons assortiment vind je een aantal tafelmodellen. Deze variëren in energieklasse, kleur, breedte, inhoud, koelgedeelte en er is de mogelijkheid voor een vriesvak.   

Minibar

Minibar-koelkasten zijn vaak wat kleinere, luxere modellen koelkasten. Minibar-koelkasten vind je terug in wat luxere hotelkamers, die gevuld worden met champagne, blikjes en snacks. Daarnaast zijn de minibar geschikt voor veranda’s of op kantoren. Wij verkopen voornamelijk minibars van het merk SMEG. SMEG is een Italiaans familiebedrijf dat de nadruk legt op kwaliteit, technologie en design, deze vind je terug in de stijlvolle minibar koelkasten. De inhoud van deze minibar koelkast is minder dan 50 liter. Je kunt een keuze maken uit verschillende smaakvolle kleuren: zilver, goud, pastelblauw, pastelgroen of crème.  

Happybar

De happy-bar koelkasten lijken op de minibar koelkasten. Deze zijn eveneens geschikt voor je hotels, veranda’s of kantoren. Het verschil met de minibar koelkasten is dat de inhoud van het koelgedeelte wat groter is. Deze bedraagt zo’n 100L - 150L, in tegenstelling tot de 50 liter van de Minibar-koelkast. Hier kan jij dus al je speciale drankjes koud in houden. 

Barmodel

Een barmodel is een klein en compact type koelkast, deze koelkast is makkelijk te verplaatsen. Dit barmodel wordt vaak gebruikt in een studentenkamer, hotel of caravan, Mocht je ruimte tekort komen in jouw bestaande koelkast? Ook dan is het barmodel een ideale uitkomst! De barmodellen van Aangeenbrug Electro variëren van 50L tot 150L. 

Side by Side koelkast

Ben je op zoek naar een luxe en grote koelkast? Dan is de Side by Side koelkast voor jou een goede keuze. De Side by Side koelkasten zijn brede koelkasten en daarom voorzien van dubbele deuren. Daarnaast heeft de Side by Side koelkast een luxueuze uitstraling. Ook zijn onze Side by Side koelkasten voorzien van NoFrost, dit zorgt ervoor dat er geen ijslaag in de koelkast ontstaat. Enkele van de Side by Side koelkasten zijn voorzien van Biosfresh, dit zorgt ervoor dat jouw groente, fruit en vlees tot wel 3x zo lang vers blijven. Dit leidt tot het maximale behoud van de smaak en vitamines in de voedingsmiddelen. Ben je op zoek naar verfrissing? Een aantal van onze machines zijn voorzien van de IceMaker. Hiermee kan je ijsblokjes tappen, deze zullen goed van pas komen tijdens de warme zomerdagen. 

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Heb jij vragen over één van onze koelkasten? Onze specialisten zullen vrijblijvend en gratis advies aan jou geven. Je kunt met allerlei vragen over onze producten bij ons terecht. Ook kun je onze showroom in Westkapelle bezoeken om daar onze koelkasten te komen bekijken. Bij Aangeenbrug Electro hoef je je ook geen zorgen te maken over hoe jij je nieuwe koelkast thuis krijgt. Onze vakmensen bezorgen en installeren de koelkast voor jou. Deze service bieden wij voor de gehele regio Zeeland gratis aan. Wij bieden jou de mogelijkheid om jouw oude koelkast mee te nemen. Gaat jouw koelkast onverhoopt kapot? Dan bieden wij reparatieservice aan gedurende de gehele levensduur van de vaatwasser aan.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 453 beoordelingen
Het geeft mij een vertrouwde indruk in uw bedrijf.
Ruud - Vlissingen
Vriendelijk personeel.
E. Dominicus - Westkapelle
Heel tevreden binnen 1 week geleverd en geïnstalleerd
Helmy - Oirschot
Jouw ervaring delen?