Zaterdag 27 april, koningsdag zijn wij gesloten

Bovenladers

Je wasgoed in- en uitladen zonder te bukken? Klinkt dat als het ideale scenario voor jou? Dan is de bovenlader de perfecte wasmachine. Je kunt eenvoudig je wasgoed via de bovenkant van de machine plaatsen en verwijderen.
3 van de 3 producten
Filters
Filters
Prijs
779 1179
779 1179
Merk
Voorraad
Toerental centrifuge
Soort
Vulgewicht
6 7
6 7
Energieklasse
Automatisch doseersysteem
Vlekkenprogramma
Cashback
Foto van Bovenlader AEG LTR8ULM
Bovenlader AEG LTR8ULM
Vulgewicht 6,00 Kg
Energieklasse A
Toerental centrifuge 1300
€ 1.179,-
Bekijken
Foto van Bovenlader AEG LTR6363
Bovenlader AEG LTR6363
Vulgewicht 6,00 Kg
Energieklasse C
Toerental centrifuge 1300
€ 779,-
Bekijken
Foto van Bovenlader AEG LTR7573S
Bovenlader AEG LTR7573S
Vulgewicht 7,00 Kg
Energieklasse C
Toerental centrifuge 1300
€ 889,-
Bekijken

Bovenladers met ProSense-technologie

In ons assortiment vind je diverse bovenladers. Bovenladers open je met de klep aan de bovenkant, in tegenstelling tot normale wasmachines en voorladers. Onze bovenladers draaien allemaal op de ProSense-technologie. Deze past zich aan op de minimale tijd die nodig is voor een grondige reiniging. Deze houdt je kleding het beste en optimaliseert de ruimte met een compact ontwerp. 

Aangeenbrug Electro heeft een assortiment met een verschillend aantal modellen bovenladers. Deze verschillen voornamelijk in vulgewicht en energiezuinigheid. Het maximale vulgewicht varieert van 6 tot 7 kg. De energielabels variëren van energielabel A tot C.  Alle bovenladers zijn standaard voorzien van: overloopbeveiliging (sensor in trommel die ervoor zorgt dat bij een storing de trommel niet overstroomt), stelpoten (2 verstelbare poten en 2 wielen) en zijn daarnaast Woolmark Green gecertificeerd (dit certificaat bevestigt dat de wasmachine de beste zorg levert aan je kleding). De wasprogramma’s die op de bovenladers gedraaid kunnen worden zijn enorm divers, deze vind je terug in de productomschrijving. 

De voordelen van een bovenlader

  • Flexibiliteit: Het grootste voordeel van de bovenladers is dat je niet hoeft te bukken bij het in- en uitladen van het wasgoed. Dit is erg fijn wanneer je rugpijn of knieproblemen ervaart. De bovenlader is hierdoor erg populair onder ouderen. 
  • Compact: De bovenladers zijn daarnaast enorm smal en compact in gebruik, dit is handig als je weinig ruimte hebt voor een wasmachine. 

Let op: de bovenlader heeft een kleine trommel en is geschikt voor huishoudens tot vier personen. 

Met de service zit het wel goed bij Aangeenbrug Electro

Wist je dat je ons kan bellen om aankoopadvies te krijgen? Wij voorzien jou van een persoonlijk advies. Wij bezorgen daarnaast de huishoudelijke producten bij jou thuis. Wij rijden in heel Zeeland, van Cadzand tot Tholen en van Zierikzee tot Hulst om onze producten te bezorgen & wij sluiten ook jouw gloednieuwe witgoed aan. Je oude apparaat voeren wij voor jou af indien je dit wenst.  Mocht je een product fysiek willen zien, dan ben je van harte welkom onder het genot van een kopje koffie onze producten in de showroom in Westkapelle te bekijken. Mocht er iets kapot gaan aan de bovenlader, dan staan wij klaar om dit te repareren. Gedurende de gehele levensduur van het product leveren wij reparatieservice aan huis. 


Klanten beoordelen ons met een
9.6
Op basis van 387 beoordelingen
zie boven
Tinus - Vlissingen
Alle apparatuur is vakkundig geplaatst en aansluitend een goede uitleg gekregen over het gebruik ervan. Tevreden klant.
Inge - Oostkapelle
Een goede opvolging van de service melding waarbij door de servicemonteur op een goede manier werd meegedacht voor een oplossing.
Marco - Oostkapelle
Jouw ervaring delen?