Strijkmachines

Versnel het strijkproces met de strijkmachines van Aangeenbrug Electro! De strijkmachine levert naast efficiëntie en tijdsbesparing nog veel meer voordelen op, voor professioneel gebruik.
4 van de 4 producten
Filters
Foto van Professionele Miele strijkmachine PIB 100 [EL]
Professionele Miele strijkmachine PIB 100 [EL]
€ 3.995,53
Excl. BTW: € 3.302,09
Bekijken
Foto van Strijkmachine Miele B 4312 FashionMaster
Strijkmachine Miele B 4312 FashionMaster
€ 1.709,-
Excl. BTW: € 1.412,40
Bekijken
Foto van Strijkmachine Miele B 4826 FashionMaster
Strijkmachine Miele B 4826 FashionMaster
€ 1.929,-
Excl. BTW: € 1.594,22
Bekijken
Foto van Strijkmachine Miele B 4847 FashionMaster
Strijkmachine Miele B 4847 FashionMaster
€ 2.149,-
Excl. BTW: € 1.776,03
Bekijken

Bespaar tijd met de professionele strijkmachines van Aangeenbrug Electro! 

De professionele strijkmachine van Aangeenbrug Electro versnelt het strijkproces voor kleding, gordijnen en beddengoed aanzienlijk. Dankzij technologie en nauwkeurige stoomverdeling, zorgt deze machine voor nette gestreken kledingstukken. De werking is gemakkelijk: de machine verwarmt water tot stoom, die vervolgens gelijkmatig wordt verspreid over het oppervlak. Het resultaat is glad, gestreken kleding, zonder de inspanning van traditioneel strijken. Een strijkmachine is onmisbaar voor een bedrijf dat waarde hecht aan tijdsbesparing en perfecte resultaten. Strijkmachines worden vaak gebruikt in kleding- en textielindustrie, hotels en wasserijen in ziekenhuizen.

Voordelen van strijkmachine

Dit zijn de voordelen van de professionele strijkmachines:

  • Tijdsbesparing: Strijkmachines kunnen kleding snel en efficiënt strijken, waardoor je kostbare tijd bespaart.
  • Minder inspanning: Het gebruik van een strijkmachine vereist veel minder fysieke inspanning dan het strijken met een strijkijzer.
  • Uitstekende resultaten: Onze strijkmachines leveren consistente, kreukvrije resultaten, vergelijkbaar met professioneel gestreken kleding.
  • Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor verschillende soorten stoffen en kledingstukken, van overhemden en broeken tot beddengoed en gordijnen.
  • Efficiënt gebruik van ruimte: Strijkmachines zijn vaak compact en kunnen eenvoudig worden opgeborgen wanneer ze niet in gebruik zijn.

Dé service van Aangeenbrug Electro

Als je vragen hebt over één van onze strijkmachines, dan kan je tijdens openingstijden telefonisch contact met ons opnemen. Wij beantwoorden al je vragen en geven deskundig advies over onze strijkmachines. Je bent ook van harte welkom om onze showroom te bezoeken en alle strijkmachines te bekijken. Onze specialisten helpen je graag verder en geven informatie over onze producten.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Onze ervaring met dit bedrijf is top. Zeer prettige communicatie, klantgericht en zeer deskundig. Snelle en zorgvuldige service, levering en plaatsing. Vriendelijk en deskundig personeel. Fijn om zo’n bedrijf in de buurt te hebben.
Arienne - Zoutelande
Als nieuwe klant bel ik Aangeenbrug en binnen twee dagen staat midden in de vakantietijd de monteur op de stoep.
Jacco - Kruiningen
Zoals al gezegd heel vriendelijke medewerkers en top service !
Jacqueline Plaisier - Ellemeet
Jouw ervaring delen?