Vrijstaand

Optimaal gebruiksgemak ervaren? Verken dan ons assortiment vrijstaande vaatwassers. Deze vaatwassers bieden niet alleen flexibiliteit doordat ze eenvoudig te verplaatsen zijn, maar zijn ook gemakkelijk te installeren.
31 van de 31 producten
Filters
Filters
Prijs
399 1399
399 1399
Merk
Voorraad
Besteklade
Energieklasse
Aantal couvert's
6 15
6 15
Automatisch doseersysteem
Breedte
Geluidsniveau
Materiaal kuip
Zeolith®
Kleur
Foto van Vrijstaande vaatwasser Miele G 5132 SC CLST Selection
Vrijstaande vaatwasser Miele G 5132 SC CLST Selection
Energieklasse D
Kleur RVS
€ 1.029,-
Bekijken
Foto van Vrijstaande vaatwasser Etna VWV144WIT
Vrijstaande vaatwasser Etna VWV144WIT
Energieklasse D
Kleur wit
€ 419,-
Bekijken
Foto van Vrijstaande vaatwasser Siemens SN23EW20BE iQ300
Vrijstaande vaatwasser Siemens SN23EW20BE iQ300
Energieklasse C
Kleur wit
€ 789,-
Bekijken
Foto van Vrijstaande vaatwasser Siemens SN25EC20BE iQ500
Vrijstaande vaatwasser Siemens SN25EC20BE iQ500
Energieklasse B
€ 849,-
Bekijken
Foto van Vrijstaande vaatwasser -smal model- Siemens SR23HW52ME iQ300
Vrijstaande vaatwasser -smal model- Siemens SR23HW52ME iQ300
Energieklasse E
Kleur wit
€ 639,-
Bekijken
“Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold door het volgen van cursussen!”
Foto van Vrijstaande vaatwasser Bosch SMS4ELI08E Serie 4
Vrijstaande vaatwasser Bosch SMS4ELI08E Serie 4
Energieklasse C
Kleur RVS look
€ 809,-
Bekijken
Foto van Vrijstaande vaatwasser Bosch SMS4ELW08E Serie 4
Vrijstaande vaatwasser Bosch SMS4ELW08E Serie 4
Energieklasse C
Kleur wit
€ 659,-
Bekijken
Foto van Vaatwasser -smal model- Bosch SPS2IKW04E Serie 2
Vaatwasser -smal model- Bosch SPS2IKW04E Serie 2
Energieklasse F
Kleur wit
€ 519,-
Bekijken
Foto van Vaatwasser Beko BDFN26430W
Vaatwasser Beko BDFN26430W
Energieklasse D
Kleur wit
€ 499,-
Bekijken
Foto van Vaatwasser BEKO BDFN26431W Selective
Vaatwasser BEKO BDFN26431W Selective
Energieklasse D
Kleur wit
€ 449,-
Bekijken
Foto van Vaatwasser BEKO BDFN26431XC Selective
Vaatwasser BEKO BDFN26431XC Selective
Energieklasse D
Kleur RVS
€ 579,-
Bekijken
... ...

Over de vrijstaande vaatwasser  

Vrijstaande vaatwassers zijn zelfstandige apparaten die de afwas reinigen. Ze zijn ontworpen voor een gemakkelijke plaatsing in de keuken en hebben een eenvoudige bediening. Deze apparaten bieden je verschillende programma's om aan diverse reinigings behoeften te voldoen en zijn geschikt voor huishoudens die op zoek zijn naar een praktische oplossing voor hun afwas. 

Ons assortiment vrijstaande vaatwassers omvat merken zoals BEKO, Bosch, ETNA, Miele en Siemens, wat garant staat voor betrouwbaarheid en kwaliteit. De energie-efficiëntie van deze vaatwassers varieert van energielabel A tot D. Apparaten met het A-label behoren tot de meest energiezuinige opties, wat niet alleen op de lange termijn kostenbesparend is, maar ook milieuvriendelijker. De geluidsniveaus van onze vrijstaande vaatwassers variëren van ongeveer 40 dB tot 50 dB. Je hebt de keuze uit verschillende kleuren, waaronder wit, roestvrij staal en zwart. Bovendien bieden we verschillende breedtes aan voor onze vaatwassers, variërend van 45 cm tot 60 cm, dit zijn de standaardmaten die behoren tot de vaatwassers. 

Voordelen van de vrijstaande vaatwasser 

Er zitten verschillende voordelen aan gebruik van de vrijstaande vaatwassers: 

  • Flexibele plaatsing: Je kunt een vrijstaande vaatwasser overal in de keuken plaatsen waar er een geschikte wateraansluiting en afvoer mogelijkheid is. Dit geeft je de vrijheid om de vaatwasser te verplaatsen als dat nodig is. Ook is dit makkelijk bij het herinrichten van een keuken of bij een verhuizing naar een ander adres. 
  • Gebruiksgemak: De vrijstaande vaatwassers hebben meestal een bedieningspaneel aan de buitenkant voor eenvoudige instellingen en monitoring van de voortgang van het proces.
  • Efficiënte reiniging: Moderne vrijstaande vaatwassers zijn uitgerust met technologieën voor grondige en efficiënte reiniging.

Het aantal couverts

Het begrip 'couverts' bij een vrijstaande vaatwasser verwijst naar het maximale aantal eetgereien dat in één afwascyclus kan worden gereinigd. Een eetgerei is hierbij een complete tafelsetting voor één persoon, inclusief borden, bestek, glazen en ander servies. Bijvoorbeeld, als een vrijstaande vaatwasser een capaciteit heeft van 12 couverts, betekent dit dat je in één cyclus de afwas voor 12 personen kunt reinigen. Het aantal couverts is een handige maat om de capaciteit van een vrijstaande vaatwasser te begrijpen. Hiermee bepaal je of de capaciteit van de vaatwassers voldoet aan de behoeften van jouw huishouden. Bij Aangeenbrug Electro variëren de capaciteiten van 9 couverts tot 15 couverts.

Extra informatie over de vrijstaande vaatwasser

Bij sommige van onze vrijstaande vaatwassers is een besteklade standaard inbegrepen, terwijl bij andere modellen de keuze voor deze functie optioneel is. Wat betreft het materiaal van de kuip, het binnenste gedeelte van de vaatwasser, bieden we twee opties: 

  • Roestvrij staal: De kuipen van roestvrij staal zijn uiterst duurzaam en bestand tegen corrosie. Ze zijn gemakkelijk schoon te maken en behouden hun glanzende uitstraling gedurende lange tijd. 
  • Kunststof: Kuipen gemaakt van kunststof zijn lichter van gewicht en kunnen effectief zijn in vaatwassers van gemiddelde kwaliteit. Over het algemeen produceren ze minder geluid dan roestvrijstalen kuipen, maar ze zijn over het algemeen gevoeliger voor slijtage. 

Automatisch doseersysteem 

Ook is één van onze machines voorzien van het automatische doseersysteem. Een automatisch doseersysteem voor wasmachines en vaatwassers meet automatisch de benodigde hoeveelheid vaatwasmiddel, waardoor verspilling wordt voorkomen en de juiste dosering wordt vrijgegeven. Dit resulteert in efficiënter gebruik van reinigingsmiddelen, kostenbesparing en milieuvriendelijker wassen.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed 

Bij Aangeenbrug Electro mag je rekenen op onze service. Onze deskundigen staan paraat om je persoonlijk te adviseren, zodat je de juiste keuze kunt maken die aansluit bij jouw wensen. Bovendien bieden we een bezorgservice voor huishoudelijke apparaten in heel Zeeland, van Cadzand tot Tholen en van Zierikzee tot Hulst. We bezorgen de producten direct bij jou thuis en, als je dat wenst, verzorgen we de professionele aansluiting van je nieuwe apparaat. Ook nemen we met alle plezier je oude apparaat mee, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

Mocht je liever eerst onze producten fysiek willen bekijken, dan ben je van harte welkom in onze showroom in Westkapelle. Terwijl je onze producten verkent, bieden we je graag een lekker kopje koffie aan. En onthoud, mocht er onverhoopt een probleem optreden met je apparaat, dan staan onze experts klaar voor reparaties. Gedurende de gehele levensduur van het product bieden wij een reparatieservice bij jou thuis.


Klanten beoordelen ons met een
9.6
Op basis van 412 beoordelingen
Aangeenbrug altijd goed.
Daan Rijckborst - Koudekerke
Uitstekend
Annie - Koudekerke
Na 28 jaar begaf onze Miele wasmachine het en 4 dagen later hebben jullie een nieuwe Miele wasmachine bezorgd. Even de was opsparen en hup gaan!
Johan - Middelburg
Jouw ervaring delen?