Wijnkasten

Bewaar je favoriete wijnen in de diverse en unieke wijnkasten van Aangeenbrug Electro. Met geoptimaliseerde klimaatregeling blijft je wijn langdurig van uitstekende kwaliteit. Ontdek onze modellen in verschillende groottes en kleuren.
51 van de 51 producten
Filters
Filters
Prijs
1099 4799
1099 4799
Merk
Voorraad
Soort
Uitvoering inbouwwijze
Energieklasse
Type
Hoogte (cm)
Nismaat
Bediening
Breedte
Duocooling
Geluidsniveau
Icemaker
Inhoud koelgedeelte
Inhoud vriesgedeelte
Koelzone's
Vriesruimte
Nofrost
Kleur
Foto van Wijnbewaarkast Liebehrr WFbli 5241 Perfection
Wijnbewaarkast Liebehrr WFbli 5241 Perfection
Energieklasse F
Kleur zwart
€ 2.499,-
Bekijken
Foto van Wijnbewaarkast Liebherr WKb 1812 Vinothek
Wijnbewaarkast Liebherr WKb 1812 Vinothek
Energieklasse G
Kleur zwart
€ 1.199,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 1653 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 1653 Vinidor
Energieklasse G
Kleur staalgrijs
€ 2.999,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 2353 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 2353 Vinidor
Energieklasse G
Kleur staalgrijs
€ 3.499,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 3553 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTdf 3553 Vinidor
Energieklasse G
Kleur staalgrijs
€ 4.199,-
Bekijken
“Moet jouw nieuwe witgoed apparaat via de trap omhoog? Laat het ons weten, dan sturen we een extra monteur mee!”
Foto van Inbouw Wijnkast Liebherr EWTgb 1683 Vinidor
Inbouw Wijnkast Liebherr EWTgb 1683 Vinidor
Energieklasse G
Kleur zwart (RAL 9005)
Bediening TipOpen
€ 3.299,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTgb 2383 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTgb 2383 Vinidor
Energieklasse G
Kleur zwart (RAL 9005)
Bediening TipOpen
€ 4.099,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTgb 3583 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTgb 3583 Vinidor
Energieklasse G
Kleur zwart (RAL 9005)
Bediening TipOpen
€ 4.799,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 1683 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 1683 Vinidor
Energieklasse G
Kleur wit (RAL 9003)
Bediening TipOpen
€ 3.299,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 2383 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 2383 Vinidor
Energieklasse G
Kleur wit (RAL 9003)
Bediening TipOpen
€ 4.099,-
Bekijken
Foto van Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 3583 Vinidor
Inbouw wijnkast Liebherr EWTgw 3583 Vinidor
Energieklasse G
Kleur wit (RAL 9003)
Bediening TipOpen
€ 4.799,-
Bekijken
... ...

Over de wijnkast 

Ben jij een echte wijnliefhebber? Of is de wijnkast in jouw horecazaak onmisbaar? Kies dan voor de wijnkasten van Aangeenbrug Electro. Onze wijnkasten bieden het perfecte klimaat om alle soorten wijn te bewaren. Het is belangrijk voor de wijn dat deze op een constante temperatuur bewaard blijft. Afhankelijk van het soort wijn is het mogelijk om de geschikte temperatuur voor de specifieke wijn gemakkelijk in te stellen. De wijn blijft zo beter bewaard dan in de kelder of de koelkast, in deze ruimtes treden er vaker temperatuurverschillen op, wat minder goed is voor de kwaliteit van de wijn. Rode wijn wordt bijvoorbeeld vaker bewaard in hogere temperaturen en witte wijn moet worden bewaard in lagere temperaturen. Daarnaast heeft een wijnkast een fraai uiterlijk en een strak model. Wij bieden wijnkasten aan van Liebherr en Bosch, kwalitatief hoogwaardige merken. 

Onze wijnkasten zijn op te delen in vier verschillende soorten wijnkasten: inbouwmodel, onderbouwmodel, vrijstaande model en het wandmontage model. 

De inbouw wijnkast

Wij bieden een aantal inbouw wijnkasten aan. Deze inbouwmodellen kunnen geplaatst worden in een kastwand. Dit zorgt ervoor dat de stijl van de keuken van behouden blijft. Let bij de aanschaf goed op de nismaten! De nismaat is een afmeting voor de breedte en lengte van de inbouwkast. Wij bieden wijnkasten aan in verschillende nismaten. Deze variëren van zo’n 50 cm tot ongeveer 180 cm. Het assortiment aan kleuren bevat: wit, staal grijs en zwart. Daarnaast is het belangrijk om te letten op de inhoud van de wijnkoelkasten. We bieden wat kleinere modellen die geschikt zijn voor zo’n 20 wijnflessen. Voor de echte wijnliefhebbers bieden we grote modellen aan van 50-80 flessen. Een aantal van onze modellen zijn voorzien van de luxe tip-open deursystemen. Deze open je door een korte handdruk tegen de bovenkant van de wijnkast, waarna de wijnkast open gaat.  

De onderbouw wijnkast

Een onderbouw wijnkast van Aangeenbrug Electro is een wijnkast die is ingebouwd onder het aanrecht of keukenblad. Ook is het mogelijk om de onderbouw wijnkasten los te plaatsen. Wij bieden een aantal modellen aan van het merk Liebherr. Deze fraaie modellen zijn een echte blikvanger voor jouw keuken. De onderbouw wijnkasten zijn kleiner, ze passen daarom makkelijker in de keuken. Let bij de aanschaf goed op de nismaat van de onderbouw wijnkast. Dit is een afmeting voor de lengte en breedte van de kast waarin in de wijnkast zal worden geplaatst. Onze onderbouw wijnkasten zijn voorzien van glasdeuren. Dit draagt bij aan het uiterlijk van jouw keuken. De inhoud van de koelgedeeltes varieert van circa 30 tot 50 flessen. 

Vrijstaande model 

Onze vrijstaande wijnkasten zijn gemakkelijk te plaatsen in de ruimte die jij wenst: de keuken, bijkeuken, woonkamer of de veranda. Ook zijn de vrijstaande modellen vaak terug te vinden in kantoorgebouwen of horecagelegenheden. De vrijstaande modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren: RVS, rood, terra of zwart. Zo kies je een unieke kleur die aansluit bij jouw stijl. De vrijstaande modellen zijn voorzien van koelzones, hier kun je zelf de temperatuur regelen, zodat jouw wijn onder ideale omstandigheden bewaard wordt. De vrijstaande modellen zijn de wat grotere modellen in ons assortiment, voor de echte wijnspaarders hebben we zelf modellen van boven de twee meter, waarin meer dan 300 flessen kunnen worden opgeslagen. Dat zit dus wel goed!

Wandmontage model

Ook bieden we het wandmontage model aan. Dit model kan worden gemonteerd voor de voor jou ideale hoogte. Zo hoef je geen moeite meer te doen om te bukken voor het pakken van een fles wijn. Daarnaast is het ook mogelijk om het model als vrijstaande wijnkasten te laten fungeren. Het wandmontagemodel heeft een vrij compact ontwerp. Daarnaast kun je de luchtvochtigheid verstellen en digitaal de temperatuur regelen. Ook zijn bij deze wijnkasten een chocolade & bonbonlade inbegrepen. 

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Ben je op zoek naar een wijnkast? Breng een bezoek aan onze showroom in Westkapelle, waar je persoonlijk advies krijgt onder het genot van een kopje koffie. Ontdek verschillende wijnkasten en maak gebruik van onze gratis parkeergelegenheid op ons terrein. Onze showroom is dichterbij dan je denkt: slechts 22 minuten rijden vanaf Middelburg via de A58 en N57, en binnen 50 minuten vanuit Terneuzen. Na het maken van je keuze, zullen onze experts de wijnkast graag bij jou thuis bezorgen en installeren, inclusief het meenemen van je oude apparatuur indien gewenst. Bovendien bieden we gedurende de levensduur van de wijnkast een reparatieservice aan. 

Klanten beoordelen ons met een
9.6
Op basis van 412 beoordelingen
Aangeenbrug Electro staat voor je klaar als er problemen zijn met je witgoed. Contact is fijn en prettig.
Guido de - Arnemuiden
Koelkast vervangen, vaatwasser recht gezet en plint bevestigd onder keukenkastjes.
Bianka - Vlissingen
Helaas was het bestelde onderdeel niet meer op voorraad, binnen een paar uur werdt ik gebeld of ik wilde annuleren of een alternatief van een beter merk wou. Dit gedaan, zelfde dag verzonden en dus binnen 48 uur deed de wasmachine het weer. Dat is heel prettig met 2 kleine kids en een berg vuile was.
Dave - Veendam
Jouw ervaring delen?