Centrifuges

Versnel het droogproces met onze centrifuges! Deze apparaten verminderen de droogtijd met ongeveer 50%, waardoor je kleding minder lang aan de waslijn hoeft te hangen. Daarnaast zijn onze centrifuges betaalbaar en compact.
3 van de 3 producten
Filters
Foto van Centrifuge Thomas 772-SEK  3kg vulgewicht  -wit-
Centrifuge Thomas 772-SEK 3kg vulgewicht -wit-
Vulgewicht 3,00 Kg
€ 229,-
Bekijken
Foto van Centrifuge Thomas 776-SEK   4.5kg vulgewicht  -wit-
Centrifuge Thomas 776-SEK 4.5kg vulgewicht -wit-
Vulgewicht 4,50 Kg
Toerental centrifuge 2800t/pm
€ 239,-
Bekijken
Foto van Centrifuge Thomas 776-SEK  -INOX-
Centrifuge Thomas 776-SEK -INOX-
Toerental centrifuge 2400t/pm
€ 299,95
Bekijken

Over de centrifuge

Centrifugeren is in het belang om de droogtijd van de kleding te verkorten. Een centrifuge vermindert zo’n 50% van het spoelwater na een wasbeurt. Dit zorgt ervoor dat jouw kleding de helft van de tijd minder hoeft te drogen aan de waslijn. De centrifuge laat de trommel op hoog toerental snel ronddraaien, dit zorgt ervoor dat het vocht uit de kleding getrokken wordt. 

Onze centrifuges zijn erg compact en makkelijk verplaatsbaar. De specifieke afmetingen zijn te vinden onder de productomschrijving. Het centrifugetoerental is bij elk van onze machines 2800. De vulgewichten van de centrifuges variëren van 3 kg tot 4,5 kg. Onze centrifuges zijn erg scherp geprijsd. 

Voordelen van centrifuges

  • Goedkoop: De centrifuges zijn voordelig in vergelijking met de andere droogapparaten. Met een centrifuge ben je al 2 keer zo goedkoop uit als met een condensdroger. Het nadeel van de centrifuge is echter dat het de was niet helemaal droogt, in tegenstelling tot de andere drogers van Aangeenbrug Electro. 
  • Compact: De centrifuges zijn compact en makkelijk te installeren. Een centrifuge neemt minder ruimte in dan elk ander type wasdroger, daarnaast is het apparaat makkelijk te verplaatsen van de ene naar de andere ruimte. 

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Heb je vragen over één van onze centrifuges? Dan kun je telefonisch contact opnemen, wij zullen jouw vragen beantwoorden en je van advies voorzien. Over het installeren van jouw centrifuge hoef jij je geen zorgen te maken. Wij rijden met onze bussen door heel Zeeland en zullen jouw centrifuge afleveren en deskundig installeren. Ook voeren wij reparaties uit, wanneer er onverhoopt een machine kapot gaat. Wil je fysiek naar één van onze centrifuges te kijken? Dan ben je welkom in onze showroom in Westkapelle.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Zie de samenvatting
Harald - Domburg
Goede voorlichting in de showroom en vakkundige installatie van de vaatwasser.
Rob - Aagtekerke
Door drukte duurde het even voordat er een monteur bij ons langs kon komen, toen deze vriendelijke reus dan kwam, was ik met mijn eigen technische kennis, al snel onder de indruk van zijn inzicht en vakkennis. Jammer genoeg kon onze Bosch vaatwasser na 15 jaar ! niet meer gerepareerd worden. Op zijn laptop vonden we zuiniger vervangers voor vaatwasser en ook de 32 jaar ! oude Bosch koelkast. Deze werden een paar dagen later door een vrl. monteur met gouden handjes vakbekwaam ingebouwd en het oude spul netjes afgevoerd.
Ment - Zierikzee
Jouw ervaring delen?