Droogkasten

De droogkasten van Aangeenbrug Electro maken optimaal drogen mogelijk. Onze droogkasten zorgen ervoor dat je kleding niet beschadigt of verkreukelt, en dit alles voor een optimaal resultaat!
1 van de 1 producten
Filters
Foto van Droogkast ASKO DC7784V.W
Droogkast ASKO DC7784V.W
Kleur wit
€ 1.569,-
Bekijken

Over de droogkasten 

Maak gebruik van de droogkast van Aangeenbrug Electro om je kleding te drogen. Deze huishoudelijke machines zijn ontworpen voor het drogen van natte kleding, handdoeken, beddengoed en andere materialen. In de droogkast ondergaat de kleding een droogproces waarbij vocht wordt afgevoerd door middel van een luchtstroom. Dit principe komt overeen met het drogen van kleding aan een waslijn in de buitenlucht.

De voordelen van droogkasten:

  • Efficiënt en behoudt kwaliteit: Droogkasten minimaliseren het risico op krimpen of beschadigen van kleding doordat er geen ronddraaiende elementen aanwezig zijn. Dit draagt bij aan het behoud van de oorspronkelijke staat van de kledingstukken.
  • Veelzijdige droogprogramma's: De droogkast biedt diverse droogprogramma's die gemakkelijk instelbaar zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de temperatuur en droogtijd naar wens aan te passen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je de droogkast kunt afstemmen op verschillende soorten stoffen en kledingstukken.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Wist je dat wij de droogkast bij jou thuisbezorgen? Wij bezorgen droogkasten met onze bussen door heel Zeeland. Dit doen we in steden zoals Goes, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Middelburg. En in de Zeeuwse dorpen zoals Nieuwerkerk, Kloetinge, Biervliet, etc. We bezorgen niet alleen, we installeren ook de droogkasten. Heb jij verder vragen over één van onze droogkasten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen jou dan voorzien van gratis aankoopadvies. Wil je onze witgoedapparaten met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Westkapelle!


Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
Heel kort lijnjes en wordt snel naar op lossing gezocht ben ook zeer tevreden. Groetjes Bert Francke
Bert - Grijpskerke
Correct en snel reparatie hersteld. Geert nette en vrolijke monteur die zijn vak uitstekend uitvoert.
Johan G. Stuut - Vlissingen
Op zoek nar een energiezuinige koel-vriescombinatie kreeg ik hele duidelijk informatie over de diverse mogelijkheden. Ook problemen gaat Aangeenbrug Elektro BV niet uit de weg. Deze worden meteen opgelost.
Joke - Aagtekerke
Jouw ervaring delen?