Sledestofzuigers

Traditioneel stofzuigen met de sledestofzuigers van Aangeenbrug Electro. Onze betaalbare apparaten voorzien jou van uitstekende resultaten! Ontdek het uitgebreide assortiment.
54 van de 54 producten
Filters
Filters
Prijs
32 439
32 439
Merk
Voorraad
Soort
Actieradius
8 39
8 39
Filter
Geluidsniveau
Watt
Foto van Stofzuiger Miele Boost CX1 Cat & Dog Power-Line - obsidiaan zwart rose goud -
Stofzuiger Miele Boost CX1 Cat & Dog Power-Line - obsidiaan zwart rose goud -
€ 399,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Miele Complete C3 PowerLine marine
Stofzuiger Miele Complete C3 PowerLine marine
€ 299,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Miele Boost CX1 - obsidiaan zwart-rood -
Stofzuiger Miele Boost CX1 - obsidiaan zwart-rood -
€ 319,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Miele Boost CX1 Parquet - lotuswit -
Stofzuiger Miele Boost CX1 Parquet - lotuswit -
€ 359,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN200 - rood -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN200 - rood -
€ 239,-
Bekijken
“Benieuwd hoe onze producten er in het echt uitzien? Kom langs in onze showroom en bekijk ze van dichtbij!”
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN206 - royal bleu -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN206 - royal bleu -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Parquet- Numatic HVR-169 bordeaux
Stofzuiger -Henry Parquet- Numatic HVR-169 bordeaux
€ 249,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Bosch -zonder zak- BGS21POW2
Stofzuiger Bosch -zonder zak- BGS21POW2
€ 219,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Bosch BGL6X3001
Stofzuiger Bosch BGL6X3001
€ 209,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Bosch BGLS2WH1H - wit -
Stofzuiger Bosch BGLS2WH1H - wit -
€ 104,99
Bekijken
Foto van Stofzuiger Bosch BGLS4X200 Blauw
Stofzuiger Bosch BGLS4X200 Blauw
€ 159,-
Bekijken
... ...

Over de sledestofzuigers

Aangeenbrug Electro biedt een uitgebreide selectie van sledestofzuigers, de klassieke huishoudelijke apparaten maken vloeren en tapijten grondig schoon. Deze stofzuigers zijn voorzien van een krachtige motor, een zuigmond en een slang of buis. Ze werken op snoer en zijn beschikbaar in verschillende soorten modellen. Onze stofzuigers zijn afkomstig van merken zoals Bosch, Miele, Nilfisk en Numatic. 

Actieradius van stofzuiger 

Let bij de aanschaf van de traditionele stofzuiger goed op de actieradius. De actieradius van een sledestofzuiger verwijst naar de afstand die je kunt schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen, meestal beperkt door de lengte van het stroomsnoer. Een grotere actieradius betekent minder vaak van stopcontact wisselen en meer bereik bij het schoonmaken. Het is belangrijk bij het kiezen van een stofzuiger om rekening te houden met de actieradius om efficiënter te kunnen stofzuigen. De actieradius van traditionele stofzuigers varieert in ons assortiment van ongeveer 8 meter tot ongeveer 40 meter. 

Voordelen van sledestofzuigers 

 • Grondige reiniging: De tradiotinele stofzuiger heeft doorgaans krachtige motoren en een hoge zuigkracht, waardoor ze effectief stof, vuil en andere stoffen kunnen verwijderen van vloeren en tapijten.
 • Duurzaamheid: Onze stofzuigers zijn gebouwd om lang mee te gaan en kunnen jarenlang betrouwbare prestaties leveren.
 • Lagere kosten: Traditionele stofzuigers zijn betaalbaar in vergelijking met meer geavanceerde modellen, zoals steelstofzuigers en robotstofzuigers, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt.

Verschillende soorten filters in traditionele stofzuigers 

We bieden traditionele stofzuigers aan met verschillende soorten filters: 

 • AirClean-filter: Een AirClean-filter is een standaard stof- en luchtreinigingsfilter dat stofdeeltjes en allergenen uit de lucht vasthoudt. Het is een efficiënte optie voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in jouw huis.
 • AirClean Plus-filter: Het AirClean Plus-filter is een verbeterde versie van het standaard AirClean-filter. Het biedt extra filtratie en kan effectief geuren en fijne deeltjes vasthouden, waardoor de lucht nog schoner wordt.
 • HEPA-filter: HEPA staat voor "High Efficiency Particulate Air." Dit filter is zeer effectief in het vasthouden van ultrafijne deeltjes zoals pollen, schimmelsporen en huisstofmijt. Het is ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 • Hygiëne-filter: Een hygiëne-filter is ontworpen om bacteriën en allergenen op te vangen, waardoor de lucht die uit de stofzuiger komt schoner en hygiënischer is. Dit is nuttig om de verspreiding van ziekteverwekkers te verminderen.
 • Motorfilter: Het motorfilter beschermt de motor van de stofzuiger tegen stof en vuil, waardoor de levensduur van de stofzuiger wordt verlengd en de prestaties behouden blijven. Regelmatige vervanging is belangrijk om de stofzuiger goed te laten functioneren.

Zakloze stofzuigers 

Bij Aangeenbrug Electro bieden we selectie zakloze stofzuigers, een moderne en milieuvriendelijke keuze voor de huishoudelijke schoonmaak. In plaats van stofzakken gebruiken ze een stofreservoir, waardoor je eenvoudig kunt zien wanneer het geleegd moet worden. Deze stofzuigers zijn kostenbesparend, omdat je geen vervangende zakken hoeft aan te schaffen. Bovendien bieden ze goede prestaties en zijn ze gemakkelijk te onderhouden.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Als je vragen hebt over één van onze stofzuigers, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij bieden gratis aankoopadvies en beantwoorden graag al je vragen over onze producten. Bovendien ben je van harte welkom om onze stofzuigers te bekijken in de showroom in Westkapelle, waar je onder het genot van een lekker kopje koffie alles te weten kunt komen over onze stofzuigers. Ons team staat paraat om je uitgebreid te informeren.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
De vrouw lijk monteur verdient een 10 met een griifel wat kan zij haar werk super goed en snel ik vindt dat je dit ook tegen haar moet zegen
B - grijpskerke
Het contact voor de bestelling is goed, informatief verlopen. De bezorger heeft correct gekeken en gehandeld omtrent aansluiting. Helaas heb ik nog weer even een afspraak opnieuw moeten maken , ivm het verkeerd laten zetten van de vriezer, omdat er een plaat af moest kunnen naast de vriezer.
Mevr. AW.C. Van den Akker - Vlissingen
Eerst een machine makend, die niet eerder aangeschaft was via Aangeenbrug. Monteur zeer prettig in de omgang, heeft deze machine na reparatie voor 1,5 jaar draaiend kunnen houden. Eerlijk geweest dat hij niet wist hoelang het apparaat nog zou meegaan. Daarna de vervanging via Aangeenbrug geregeld. Niet verplicht, maar superfijn dat een eventuele reparatie ervan ook prettig geregeld wordt. De meedenkende telefoniste erg vriendelijk, behulpzaam en adviserend, veel kennis over de producten, eerlijk over de producten, geduldig. Snelle afspraak voor levering. Levering prettig ontvangen. Opnieuw super service gekregen met de plaatsing ervan en oude product(en) meegenomen. Doordat wij 2 producten besteld hadden, nog een leuk bonuscadeautje als combinatiekorting gekregen. Waar vind je nog deze service? Heel erg bedankt en tot de volgende keer!
Ingrid - Zoutelande
Jouw ervaring delen?