Sledestofzuigers

Traditioneel stofzuigen met de sledestofzuigers van Aangeenbrug Electro. Onze betaalbare apparaten voorzien jou van uitstekende resultaten! Ontdek het uitgebreide assortiment.
47 van de 47 producten
Filters
Filters
Prijs
32 499
32 499
Merk
Voorraad
Soort
Actieradius
8 39
8 39
Filter
Watt
Foto van Stofzuiger Miele C1 Compact EcoLine Hardfloor 10658440 -zwart-
Stofzuiger Miele C1 Compact EcoLine Hardfloor 10658440 -zwart-
€ 249,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Numatic HPC-200 Petcare groen
Stofzuiger Numatic HPC-200 Petcare groen
€ 299,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger Severin BC7035 -antraciet/wit-
Stofzuiger Severin BC7035 -antraciet/wit-
€ 99,99
Bekijken
Foto van Stofzuiger Severin BC7045
Stofzuiger Severin BC7045
€ 129,99
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN200 - rood -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN200 - rood -
€ 259,-
Bekijken
“Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold door het volgen van cursussen!”
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN201 - blauw -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN201 - blauw -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN202 - groen -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN202 - groen -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN204 - lavendel -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN204 - lavendel -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN205 - appel-groen -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN205 - appel-groen -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN206 - royal bleu -
Stofzuiger -Henry Next- Numatic HVN206 - royal bleu -
€ 259,-
Bekijken
Foto van Stofzuiger -Henry Parquet- Numatic HVR-169 bordeaux
Stofzuiger -Henry Parquet- Numatic HVR-169 bordeaux
€ 249,-
Bekijken

Over de sledestofzuigers

Aangeenbrug Electro biedt een uitgebreide selectie van sledestofzuigers, de klassieke huishoudelijke apparaten maken vloeren en tapijten grondig schoon. Deze stofzuigers zijn voorzien van een krachtige motor, een zuigmond en een slang of buis. Ze werken op snoer en zijn beschikbaar in verschillende soorten modellen. Onze stofzuigers zijn afkomstig van merken zoals Bosch, Miele, Nilfisk en Numatic. 

Actieradius van stofzuiger 

Let bij de aanschaf van de traditionele stofzuiger goed op de actieradius. De actieradius van een sledestofzuiger verwijst naar de afstand die je kunt schoonmaken zonder van stopcontact te hoeven wisselen, meestal beperkt door de lengte van het stroomsnoer. Een grotere actieradius betekent minder vaak van stopcontact wisselen en meer bereik bij het schoonmaken. Het is belangrijk bij het kiezen van een stofzuiger om rekening te houden met de actieradius om efficiënter te kunnen stofzuigen. De actieradius van traditionele stofzuigers varieert in ons assortiment van ongeveer 8 meter tot ongeveer 40 meter. 

Voordelen van sledestofzuigers 

 • Grondige reiniging: De tradiotinele stofzuiger heeft doorgaans krachtige motoren en een hoge zuigkracht, waardoor ze effectief stof, vuil en andere stoffen kunnen verwijderen van vloeren en tapijten.
 • Duurzaamheid: Onze stofzuigers zijn gebouwd om lang mee te gaan en kunnen jarenlang betrouwbare prestaties leveren.
 • Lagere kosten: Traditionele stofzuigers zijn betaalbaar in vergelijking met meer geavanceerde modellen, zoals steelstofzuigers en robotstofzuigers, wat ze een kosteneffectieve keuze maakt.

Verschillende soorten filters in traditionele stofzuigers 

We bieden traditionele stofzuigers aan met verschillende soorten filters: 

 • AirClean-filter: Een AirClean-filter is een standaard stof- en luchtreinigingsfilter dat stofdeeltjes en allergenen uit de lucht vasthoudt. Het is een efficiënte optie voor het verbeteren van de luchtkwaliteit in jouw huis.
 • AirClean Plus-filter: Het AirClean Plus-filter is een verbeterde versie van het standaard AirClean-filter. Het biedt extra filtratie en kan effectief geuren en fijne deeltjes vasthouden, waardoor de lucht nog schoner wordt.
 • HEPA-filter: HEPA staat voor "High Efficiency Particulate Air." Dit filter is zeer effectief in het vasthouden van ultrafijne deeltjes zoals pollen, schimmelsporen en huisstofmijt. Het is ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 • Hygiëne-filter: Een hygiëne-filter is ontworpen om bacteriën en allergenen op te vangen, waardoor de lucht die uit de stofzuiger komt schoner en hygiënischer is. Dit is nuttig om de verspreiding van ziekteverwekkers te verminderen.
 • Motorfilter: Het motorfilter beschermt de motor van de stofzuiger tegen stof en vuil, waardoor de levensduur van de stofzuiger wordt verlengd en de prestaties behouden blijven. Regelmatige vervanging is belangrijk om de stofzuiger goed te laten functioneren.

Zakloze stofzuigers 

Bij Aangeenbrug Electro bieden we selectie zakloze stofzuigers, een moderne en milieuvriendelijke keuze voor de huishoudelijke schoonmaak. In plaats van stofzakken gebruiken ze een stofreservoir, waardoor je eenvoudig kunt zien wanneer het geleegd moet worden. Deze stofzuigers zijn kostenbesparend, omdat je geen vervangende zakken hoeft aan te schaffen. Bovendien bieden ze goede prestaties en zijn ze gemakkelijk te onderhouden.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Als je vragen hebt over één van onze stofzuigers, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze klantenservice. Wij bieden gratis aankoopadvies en beantwoorden graag al je vragen over onze producten. Bovendien ben je van harte welkom om onze stofzuigers te bekijken in de showroom in Westkapelle, waar je onder het genot van een lekker kopje koffie alles te weten kunt komen over onze stofzuigers. Ons team staat paraat om je uitgebreid te informeren.

Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Netjes en vlgs afspraak wasmachine nagekeken.
Vincent - Westkapelle
Aangeenbrug altijd goed.
Daan Rijckborst - Koudekerke
Erg goed geholpen met rateelende koelkast. Monteur is twee keer geweest maar voorrijkosten slechts één keer in rekening gebracht. Ook prettig: er neemt gewoon een mevrouw de telefoon op zonder keuzemenu.
Willem - Middelburg
Jouw ervaring delen?