Steelstofzuigers

Geniet van vrijheid tijdens het schoonmaken met onze snoerloze steelstofzuiger – soepel en handig! Maak bovendien gemakkelijk vloeren, meubels en plafonds schoon. Ontdek ons assortiment aan steelstofzuigers.
10 van de 10 producten
Filters
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCH3K2851 Serie 4
Steelstofzuiger Bosch BCH3K2851 Serie 4
€ 249,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger -accu- Miele Triflex HX1 Active
Steelstofzuiger -accu- Miele Triflex HX1 Active
€ 489,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCH3K2301 - zilver -
Steelstofzuiger Bosch BCH3K2301 - zilver -
€ 219,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCH86PET1 - rood -
Steelstofzuiger Bosch BCH86PET1 - rood -
€ 309,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCHF216S
Steelstofzuiger Bosch BCHF216S
€ 149,-
Bekijken
“Wij installeren al onze producten helemaal gratis in heel Zeeland!”
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCHF220T -taupe-
Steelstofzuiger Bosch BCHF220T -taupe-
€ 169,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCS61113 - wit -
Steelstofzuiger Bosch BCS61113 - wit -
€ 299,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Bosch BCS611P4A Serie 6 -blauw-
Steelstofzuiger Bosch BCS611P4A Serie 6 -blauw-
€ 289,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Numatic HEN100G - grafiet -
Steelstofzuiger Numatic HEN100G - grafiet -
€ 439,-
Bekijken
Foto van Steelstofzuiger Numatic HEN100R - rood -
Steelstofzuiger Numatic HEN100R - rood -
€ 439,-
Bekijken

Over de steelstofzuiger

Bij Aangeenbrug Electro bieden we de veelzijdige steelstofzuiger aan, dé oplossing voor je schoonmaakbehoeften. Deze draadloze, lichtgewicht apparaten bieden flexibiliteit en gemak. Ze zijn ontworpen om moeiteloos door je huis te bewegen en reinigen zowel vloeren als andere oppervlakken, zoals meubels en plafonds. Dankzij de accu en handige accessoires bieden onze steelstofzuigers grondige reinigingsresultaten zonder gedoe met snoeren. Onze steelstofzuigers zijn afkomstig van topmerken zoals Bosch, Miele en Numatic. 

Voordelen van de steelstofzuigers

Er zitten verschillende voordelen aan het gebruik van de steelstofzuigers:

 • Draadloos en compact: Steelstofzuigers zijn draadloos, waardoor je geen last hebt van snoeren en gemakkelijk kunt bewegen. Ze zijn vaak compact en lichtgewicht, wat ze handig maakt voor snelle schoonmaakklusjes.
 • Veelzijdigheid: Ze zijn geschikt voor diverse oppervlakken, van vloeren tot meubels en plafonds. Je hebt beschikking tot verschillende opzetstukken waarmee je specifieke taken kunt uitvoeren. 
 • Gemakkelijk op te bergen: Het ontwerp van de steelstofzuiger zorgt ervoor dat ze gemakkelijk zijn op te bergen in kleine ruimtes.
 • Snelle toegang: Je kunt ze snel tevoorschijn halen voor dagelijkse schoonmaakbehoeften zonder te veel gedoe.
 • Minder geluid: Steelstofzuigers zijn stiller in gebruik dan traditionele stofzuigers.
 • Milieuvriendelijk: Omdat ze geen wegwerpzakken nodig hebben, zijn steelstofzuigers milieuvriendelijker dan traditionele stofzuigers met zakken.

Verschillende soorten filters

We bieden een assortiment aan steelstofzuigers met diverse filters: 

 • HEPA-filter: HEPA staat voor "High Efficiency Particulate Air." Dit filter is zeer effectief in het vasthouden van ultrafijne deeltjes zoals pollen, schimmelsporen en huisstofmijt. Het is ideaal voor mensen met allergieën of ademhalingsproblemen.
 • Hygiëne-filter: Een hygiëne-filter is ontworpen om bacteriën en allergenen op te vangen, waardoor de lucht die uit de stofzuiger komt schoner en hygiënischer is. Dit is nuttig om de verspreiding van ziekteverwekkers te verminderen.
 • Motorfilter: Het motorfilter beschermt de motor van de stofzuiger tegen stof en vuil, waardoor de levensduur van de stofzuiger wordt verlengd en de prestaties behouden blijven. Regelmatige vervanging is belangrijk om de stofzuiger goed te laten functioneren.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Heb jij verdere vragen over een van onze steelstofzuigers? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen jou dan voorzien van gratis aankoopadvies. Liever de steelstofzuigers met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Westkapelle!


Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Onze ervaring met dit bedrijf is top. Zeer prettige communicatie, klantgericht en zeer deskundig. Snelle en zorgvuldige service, levering en plaatsing. Vriendelijk en deskundig personeel. Fijn om zo’n bedrijf in de buurt te hebben.
Arienne - Zoutelande
Heren waren zowel bij het eerste bezoek--is het verstandig dat wasmachine nog te maken valt als bij het leveren van een nieuwe wasmachine vriendelijk en duidelijk dus in onze vriendenkring wordt Aangeenbrug Electro aanbevolen.
A. Baas - Hansweert
Aangeenbrug biedt een uitstekende service, reparatie gebeurt snel en naar alle tevredenheid! We waren niet thuis maar middels deze review hartelijk bedankt voor de service!
Marriel - Westkapelle
Jouw ervaring delen?