Föhn

3 van de 3 producten
Filters
Foto van Föhn Braun HD585  - wit-grijs -
Föhn Braun HD585 - wit-grijs -
€ 49,99
Bekijken
Foto van Föhn Braun BRHD180E  - wit -
Föhn Braun BRHD180E - wit -
€ 29,90
Bekijken
Foto van Föhn Braun BRHD350E   Style&Go reisföhn  - zwart -
Föhn Braun BRHD350E Style&Go reisföhn - zwart -
€ 34,90
Bekijken
Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 453 beoordelingen
Prima mensen, Walhout en de Rijke We vonden het jammer om vorige week de hele middag thuis te moeten blijven, terwijl de monteur niet kwam opdagen. hij was in Zierikzee. je denkt dan, " kom op" ga nog even naar Schuddebeurs, maar nee. Dat vonden we jammer.
G.J.Sinke-van der Kolk - NOORDGOUWE
De vaatwasser was stuk dus gebeld en uitgelegd wat er aan de hand was. Er zou iemand komen kijken. Paar dagen later kwam er een monteur. Hij heeft er naar gekeken door een paar keer de klep open en dicht te doen. En de conclusie was getrokken, kapot, repareren niet meer waard, beter een nieuwe. De reparatie kosten zouden oplopen tot €500- en dat was hij niet meer waard. Voor €930- hadden we een nieuwe en hoefden we de voorrijd kosten niet te betalen. We gingen er over na denken. Ander bedrijf gebeld die wilde er naar kijken gaf gelijk aan dat de kosten Max €250 zouden zij. Maar dat hij dat niet verwachte. Wij de vaatwasser daar gebracht want hij kwam niet in onze buurt. De vaatwasser is voor €60 gerepareerd. En doet het weer perfect. Als aangeenbrug de moeite had genomen het ding open te schroeven had hij zelf kunnen zien dat het kapotte onderdeel verkleurd was en dus vervangen moest worden in plaats daarvan verkochten ze blijkbaar liever een nieuwe. Sorry maar die manier van zaken doen vind ik echt niet netjes.
Anne - Haamstede
Van hulp bij de enorme keuze tot fen met het plaatsen van de apparatuur zijn we vriendelijk en deskundig geholpen. Dit geeft vertrouwen voor de nazorg, mocht dat nodig zijn.
Frans - Vlissingen
Jouw ervaring delen?