Afvoerdrogers

Ontdek onze afvoerdrogers. Onze afvoerdrogers zorgen binnen no-time voor droge was, ideaal wanneer je snel je kleding wil laten drogen. Bovendien beschikken onze afvoerdrogers een over groot aantal droogprogramma’s.
2 van de 2 producten
Filters
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Multi Familie Home 811
Luchtafvoerdroger Schulthess Multi Familie Home 811
Vulgewicht 9,00 Kg
€ 2.399,-
Bekijken
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.1L luchtafvoer RVS
Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.1L luchtafvoer RVS
Vulgewicht 8,00 Kg
Kleur RVS
€ 3.241,59
Bekijken
“Advies nodig? Bel ons tijdens kantooruren voor vrijblijvend aankoopadvies!”


Over de afvoerdroger

Afvoerdrogers zijn wasdrogers waarbij de condens (uit de natte kleding) niet via een leiding wordt afgevoerd. Bij een aantal van deze modellen komt de condens in de ruimte vrij. Bij andere modellen wordt de condens via een slang (via het dichtstbijzijnde raam) naar buiten afgevoerd. Deze droger maakt gebruik van een verwarmingselement om jouw kleding te drogen. Dit verwarmingselement zal warm worden wanneer je de droger aanzet, waardoor de was droog wordt.  

Onze afvoerdrogers zijn voorzien van een groot aantal droogprogramma’s. Je kunt de programma’s afstellen afhankelijk van de hoeveelheid en het type kleding. De wasprogramma’s kun je daarnaast instellen van vochtig tot extra droog (bijvoorbeeld voor katoen). Onze afvoerdroger kun je dus helemaal afstellen per wasbeurt op de was!

Daarnaast zijn onze afvoerdrogers voorzien van een grote trommelcapaciteit (150 l). Hier kun je ongeveer 8 kg wasgoed in kwijt. Onze afvoerdrogers zijn geschikt voor grote gezinnen. Naast de grote trommel zijn onze afvoerdrogers voorzien van LED-verlichting, elektronische restvochtmeting (deze zorgt ervoor dat de droger niet langer droogt dan nodig), een kleurendisplay en een roestvrij-stalen trommel.

Onze luchtafvoerdrogers hebben verschillende energielabels. Vind je energiezuinigheid belangrijk? Kies dan voor een afvoerdroger met energielabel A. 

Voordelen van een afvoerdroger

  • Droogtijd: De afvoerdrogers van Aangeenbrug Electro drogers zorgen ervoor dat jouw was binnen no-time droog is. Dit komt door de hoge temperatuur die de afvoerdroger gebruikt om te drogen. Ideaal, wanneer je snel jouw kleding wilt laten drogen!

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Over het installeren van je afvoerdroger hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zullen de afvoerdroger gratis installeren. Indien gewenst nemen we jouw oude afvoerdroger mee.  Ook bieden wij gedurende de levensduur van het product reparatieservice aan huis. Mocht er wat kapot gaan aan je afvoerdroger dan zullen we dit binnen no-time repareren. Wil jij advies over onze wasdrogers? Dat kan! Wij voorzien je van gratis telefonisch aankoopadvies. Ook nodigen we je van harte uit om te komen kijken naar onze afvoerdrogers in onze showroom onder het genot van een bakje koffie. Wij zullen jou daar verder helpen. 


Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Met veel geduld heeft de firma Aangeenbrug ons geholpen om de juiste keuze te maken bij de aanschaf van een inbouwoven en wasmachine. De aflevering en montage is vakkundig uitgevoerd door een vakvrouw. Fijne ervaring onzerzijds.
Familie - Nieuwvliet Bad
Op termijn van twee dagen werd de vaatwasser vakkundig en netjes geïnstalleerd. De kosten van de installatie waren inclusief, terwijl de inbouw toch een hele klus was. Zeer tevreden!
GJ - Oostkapelle
Zeer vakkundig personeel met eerlijk advies
Corry - Goes
Jouw ervaring delen?