Droogautomaat professioneel

Droog eenvoudig en snel grote hoeveelheden was met de professionele droogautomaten van Aangeenbrug Electro. Onze betrouwbare apparaten zijn speciaal ontworpen voor intensief gebruik.
65 van de 65 producten
Filters
Filters
Prijs
2295 17908
2295 17908
Merk
Voorraad
Soort
Vulgewicht
7 44
7 44
Energieklasse
Kleur
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.2U luchtafvoer Antraciet
Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.2U luchtafvoer Antraciet
Vulgewicht 8,00 Kg
Kleur antractiet / grijs
€ 3.120,59
Excl. BTW: € 2.579,-
Bekijken
Foto van Warmtepompdroogautomaat Miele PDR 300 HP NL SmartBiz  [EL]
Warmtepompdroogautomaat Miele PDR 300 HP NL SmartBiz [EL]
Vulgewicht 7,00 Kg
Energieklasse A+++
Kleur wit
€ 2.295,-
Excl. BTW: € 1.896,69
Bekijken
Foto van Condensdroger Schulthess Multi Familie Home Spirit Topline 812
Condensdroger Schulthess Multi Familie Home Spirit Topline 812
Vulgewicht 9,00 Kg
Energieklasse B
Kleur wit
€ 3.099,-
Excl. BTW: € 2.561,16
Bekijken
Foto van Condensdroger Schulthess Spirit topLine Pro TC9350.1L condens RVS
Condensdroger Schulthess Spirit topLine Pro TC9350.1L condens RVS
Vulgewicht 8,00 Kg
Kleur RVS
€ 4.088,59
Excl. BTW: € 3.379,-
Bekijken
Foto van Condensdroger Schulthess Spirit topLine Pro TC9350.1U condens Antraciet
Condensdroger Schulthess Spirit topLine Pro TC9350.1U condens Antraciet
Vulgewicht 8,00 Kg
Kleur antractiet / grijs
€ 3.967,59
Excl. BTW: € 3.279,-
Bekijken
“Moet jouw nieuwe witgoed apparaat via de trap omhoog? Laat het ons weten, dan sturen we een extra monteur mee!”
Foto van Droogautomaat luchtafvoer professioneel Schulthess proline Control Expert Plus D200 RVS
Droogautomaat luchtafvoer professioneel Schulthess proline Control Expert Plus D200 RVS
Vulgewicht 11,00 Kg
Kleur RVS
€ 8.401,03
Excl. BTW: € 6.943,-
Bekijken
Foto van Droogautomaat luchtafvoer professioneel Schulthess proline D200 RVS
Droogautomaat luchtafvoer professioneel Schulthess proline D200 RVS
Vulgewicht 11,00 Kg
Kleur RVS
€ 8.011,41
Excl. BTW: € 6.621,-
Bekijken
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Multi Familie Home 811
Luchtafvoerdroger Schulthess Multi Familie Home 811
Vulgewicht 9,00 Kg
Energieklasse C
Kleur wit
€ 2.399,-
Excl. BTW: € 1.982,65
Bekijken
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit proLine TRI 9250
Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit proLine TRI 9250
Vulgewicht 10,00 Kg
Kleur RVS
€ 6.121,39
Excl. BTW: € 5.059,-
Bekijken
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit proLine TRI 9750 RVS
Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit proLine TRI 9750 RVS
Vulgewicht 30,00 Kg
Kleur RVS
€ 12.091,53
Excl. BTW: € 9.993,-
Bekijken
Foto van Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.1L luchtafvoer RVS
Luchtafvoerdroger Schulthess Spirit topLine Pro TA9340.1L luchtafvoer RVS
Vulgewicht 8,00 Kg
Kleur RVS
Energieklasse A++
€ 3.241,59
Excl. BTW: € 2.679,-
Bekijken
... ...

Droogautomaat voor langdurig gebruik

Aangeenbrug Electro levert professionele droogautomaten die specifiek zijn ontworpen om langdurig en intensief gebruik te weerstaan. Deze droogautomaten vinden voornamelijk hun toepassing in wasserijen en de textielindustrie, waar een betrouwbare en efficiënte droogoplossing essentieel is. Onze professionele droogautomaten worden geleverd door merken zoals Miele en Schutless, deze staan garant voor hoogwaardige kwaliteit en betrouwbare prestaties.

In ons uitgebreide assortiment vind je verschillende modellen. Wat onze professionele drogers onderscheidt, is niet alleen hun duurzaamheid, maar ook hun gebruiksvriendelijkheid. Uitgerust met een display, kunnen ze eenvoudig worden bediend, waarbij je de keuze hebt uit diverse programma's die zijn afgestemd op het type en de hoeveelheid kleding.

De droogautomaten zijn verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren zoals blauw, grijs, antraciet, RVS en wit. Hierdoor kunnen deze moderne en stijlvolle apparaten worden geïntegreerd in diverse bedrijfsruimten, zoals in wasserijen en textielbedrijven.

Wat betreft capaciteit biedt ons assortiment een ruime keuze aan vulgewichten, variërend van 5 kg tot circa 45 kg. Hierdoor zijn onze professionele drogers in staat om grote hoeveelheden textiel efficiënt te verwerken.

Voordelen van professionele drogers:

Dit zijn de voordelen van onze professionele droogmachines 

  • Snelle droogtijd: Één van de belangrijkste voordelen van professionele drogers is het vermogen om kleding, handdoeken, beddengoed en andere textielmaterialen snel te drogen. 
  • Hoge capaciteit: Professionele drogers zijn ontworpen om grote hoeveelheden wasgoed te verwerken, wat ideaal is voor bedrijven met een hoog volume aan waswerk, zoals wasserijen, hotels en zorginstellingen. Dit draagt bij aan een efficiënter gebruik van de beschikbare tijd en middelen.
  • Aanpasbare programma's: Professionele drogers bieden doorgaans verschillende droogprogramma's die kunnen worden aangepast aan het type stof en de gewenste droogtegraad. Dit zorgt voor flexibiliteit en optimale resultaten bij verschillende soorten textiel.
  • Gebruiksgemak: Professionele drogers zijn voorzien van displays en programma-instellingen, waardoor ze voor iedereen gemakkelijk te gebruiken zijn. 
  • Betrouwbaarheid: In professionele omgevingen is betrouwbaarheid cruciaal. Professionele drogers zijn robuust gebouwd en bestand tegen intensief gebruik, waardoor ze een duurzame en betrouwbare oplossing zijn voor bedrijven die regelmatig met grote hoeveelheden wasgoed te maken hebben.
  • Specifieke toepassingen: Sommige professionele drogers zijn ontworpen voor specifieke toepassingen, zoals het drogen van delicate stoffen of het snel drogen van sportkleding. Dit maakt het mogelijk om verschillende soorten textiel optimaal te behandelen.
  • Behoud van textielkwaliteit: Professionele drogers zijn ontworpen voor het behoud van de kwaliteit van textiel. Ze kunnen worden ingesteld op lagere temperaturen, waardoor slijtage aan kleding wordt verminderd en de levensduur van het textiel wordt verlengd.

Uitvoering professionele droogautomaat

Binnen ons aanbod tref je diverse types drogers aan, waaronder afvoerdrogers, warmtepompdrogers en condensdrogers.

Afvoerdrogers

Afvoerdrogers zijn wasdrogers waarbij de condens, afkomstig van de natte kleding, vrijkomt in de omgeving. Deze drogers maken gebruik van een verwarmingselement om kleding te drogen. Zodra dit verwarmingselement is ingeschakeld, wordt het droogproces in gang gezet en wordt de was effectief gedroogd. Het grote voordeel van afvoerdrogers is de relatief korte droogtijd in vergelijking met andere typen drogers. Bovendien staan professionele droogautomaten bekend om hun energie-efficiëntie, waardoor ze een waardevolle investering op de lange termijn vormen.

Warmtepompdrogers

Een warmtepompdroger is een energiezuinige wasdroger. In de droger zorgt een pomp ervoor dat het koelmiddel vloeibaar wordt, wat resulteert in warme lucht in de trommel en zo de was droogt. De condens die ontstaat tijdens dit proces wordt afgevoerd naar de condensbak. De droge lucht wordt hergebruikt als energie voor de pomp, waardoor deze wasdroger minder energie verbruikt bij een nieuw droogprogramma. De warmtepompdroger minimaliseert schade en slijtage, waardoor kleding en andere stoffen vaak langer in goede staat blijven.

Condensdrogers

Een condensdroger beschikt over een verwarmingselement dat tijdens elke droogcyclus wordt verwarmd. Dit element produceert warmte, die wordt ingezet om vocht uit natte kleding te absorberen en af te voeren. De daaruit voortvloeiende vochtige lucht wordt verzameld in de condensbak. Door het krachtige verwarmingselement bereikt de condensdroger hoge temperaturen, wat resulteert in opvallend snelle droogtijden voor de was. Een condensdroger staat bekend als een kosteneffectieve droogoplossing.

Professionele service bij Aangeenbrug Electro 

De prijs van onze droogautomaten omvat zowel installatie als bezorging. Onze monteurs zijn actief in de gehele provincie Zeeland en verzorgen de aansluiting van droogautomaten. Bovendien staan onze deskundige monteurs klaar om eventuele reparaties uit te voeren. Voor vragen over ons professioneel witgoed, kan je contact opnemen met onze specialisten. Met uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van witgoed kunnen wij deskundig advies bieden voor jouw specifieke vragen.

Heb je behoefte aan persoonlijk advies? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Westkapelle. Hier ontvangen wij je graag met een kop koffie en voorzien we je van informatie over onze witgoedapparaten.


Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 493 beoordelingen
Prima
Louis van Beekum - BURGH-HAAMSTEDE
Ook deze keer ben ik heel goed geholpen.
Anja - Wissenkerke
Klacht zo verholpen
Nella - Zierikzee
Jouw ervaring delen?