Kookplaten

Ontdek het gemak van koken met Aangeenbrug Electro's uitgebreide selectie kookplaten! Kies tussen keramische, gaskookplaten of inductiekookplaten en bereid moeiteloos jouw favoriete gerechten.
156 van de 156 producten
Filters
Filters
Prijs
149 7609
149 7609
Merk
Voorraad
Uitvoering kookplaat
Soort
Energieklasse
Type
Aansluitwaarde
1 12
1 12
Aantal kookzone's
Bediening
Breedte
Electra aansluiting
Wokbrander
Kleur
Foto van Inductie kookplaat 1 fase Siemens EU611BEB5D iQ100
Inductie kookplaat 1 fase Siemens EU611BEB5D iQ100
Aansluitwaarde 3,70 kW
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 679,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat ATAG BIH07471EV
Inductie kookplaat ATAG BIH07471EV
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchSlider
€ 849,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat ATAG HI06471EV
Inductie kookplaat ATAG HI06471EV
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchSlider
€ 1.069,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat ATAG HI27471SV
Inductie kookplaat ATAG HI27471SV
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 2.059,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat Bosch PVW831HC1E Serie 6
Inductie kookplaat Bosch PVW831HC1E Serie 6
Aansluitwaarde 7,40 kW
Bediening directSelect
Kleur zwart
€ 1.099,-
Bekijken
“Twijfel je of reparatie van jouw witgoedapparaat rendabel is? Onze monteurs geven je graag advies!”
Foto van Inductie kookplaat ETNA KI2160ZT
Inductie kookplaat ETNA KI2160ZT
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 469,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat met afzuiging Novy Easy recirculation 1861
Inductie kookplaat met afzuiging Novy Easy recirculation 1861
Aansluitwaarde 7,60 kW
Energieklasse B
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 2.699,-
Bekijken
Foto van Inductie kookplaat Siemens EX651HEC1M iQ700
Inductie kookplaat Siemens EX651HEC1M iQ700
Aansluitwaarde 7,40 kW
Bediening touchSlider
Kleur zwart
€ 1.049,-
Bekijken
Foto van Inductiekookplaat Bosch PIE631HC1M Serie 6
Inductiekookplaat Bosch PIE631HC1M Serie 6
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening directSelect
€ 799,-
Bekijken
Foto van Inductiekookplaat Bosch serie 4 PIE61RBB5E
Inductiekookplaat Bosch serie 4 PIE61RBB5E
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 669,-
Bekijken
Foto van Inductiekookplaat ETNA KIF260ZT
Inductiekookplaat ETNA KIF260ZT
Aansluitwaarde 7,40 kW
Kleur zwart
Bediening touchControl
€ 459,-
Bekijken
... ...

Over de kookplaat

Ontdek de kookplaat voor het bereiden van jouw gerechten met de betaalbare modellen van Aangeenbrug Electro. Onze kookplaten zijn ontworpen om aan al je kookbehoeften te voldoen. Wij bieden topmerken zoals ATAG, Bosch, ETNA, Miele en Siemens aan in ons assortiment.

Ons assortiment omvat twee verschillende soorten kookplaten: inbouw kookplaten en vrijstaande kookplaten.

Inbouw kookplaten 

Inbouw kookplaten zijn erg populair in moderne keukens, en dat is niet zonder reden. Ze bieden niet alleen een gestroomlijnd en feilloos ontwerp, maar hebben ook diverse voordelen:

 • Nauwkeurige temperatuurregeling: Moderne inbouw kookplaten zijn uitgerust met gevorderde temperatuurregelingsfuncties, waardoor je de gewenste warmte nauwkeurig kunt instellen voor verschillende gerechten. Dit resulteert in een verbeterde kookervaring en consistentie in je culinaire creaties.
 • Ruimtebesparing: Het grootste voordeel van inbouwkookplaten is dat ze geen extra ruimte innemen in je keuken, in tegenstelling tot vrijstaande fornuizen. Hierdoor kun je je beschikbare keukenruimte efficiënter benutten.
 • Veiligheid: Onze inbouw kookplaten zijn uitgerust met geavanceerde veiligheidsvoorzieningen, zoals kindersloten, oververhittingsbeveiliging en automatische uitschakeling. Deze functies dragen bij aan een veilige kookomgeving. 

Ontdek ons uitgebreide assortiment inbouw kookplaten, verkrijgbaar in verschillende stijlvolle kleuren, waaronder zwart, roestvrij staal, grafiet en matzwart. Bovendien bieden we inbouwkookplaten in verschillende breedtes, variërend van compacte modellen van ongeveer 30 cm tot ruimere kookplaten met een breedte van 110 cm. Hierdoor kun je de ideale kookplaat kiezen die perfect past bij de beschikbare ruimte in je keuken en voldoet aan je specifieke behoeften. Wat betreft het aantal kookzones, bieden onze inbouwkookplaten flexibiliteit met een variatie van 1 tot 6 kookzones. Of je nu behoefte hebt aan een enkele kookzone voor eenvoudige gerechten of meerdere kookzones voor uitgebreide maaltijden, wij hebben de juiste optie voor jou.

Bedieningsmethoden inbouw kookplaten 

Onze inbouw kookplaten bieden een scala aan bedieningsmethoden om aan al je kook behoeften te voldoen.

 • TFT touchscreen: één van onze innovatieve modellen is uitgerust met een TFT touchscreen, waardoor de bediening moeiteloos wordt met tikken en vegen over het scherm. Hiermee kun je verschillende functies selecteren, zoals grillen, bakken en nog veel meer.
 • DirectSelect-bediening: We hebben kookplaten met DirectSelect-bediening, waarmee je eenvoudig de temperatuur kunt aanpassen op het glazen kookoppervlak. Deze modellen zijn ook voorzien van handige timerfuncties om je te helpen bij nauwkeurig koken.
 • Fysieke knoppen: Voor degenen die de voorkeur geven aan de traditionele aanpak, bieden we modellen met fysieke knoppen. Hiermee kun je de temperatuur op een klassieke manier aanpassen, wat handig kan zijn voor wie vertrouwd is met deze bediening.
 • TouchControl: daarnaast hebben we kookplaten met TouchControl, waarmee je eenvoudig instellingen kunt aanpassen door simpelweg met je vinger op het kookoppervlak te tikken.
 • TouchSwiper: voor nog meer gebruiksgemak hebben we modellen met TouchSwiper, waarbij je met je vinger over het oppervlak kunt vegen om de kookplaat te activeren.

Welke bedieningsmethode je ook verkiest, onze inbouw kookplaten zijn ontworpen om het koken zo gemakkelijk mogelijk te maken om alle gerechten te bereiden. 

Vrijstaande kookplaat 

Vrijstaande kookplaten zijn een andere optie voor het toevoegen van kook functionaliteit aan je keuken. Dit zijn de voordelen van vrijstaande kookplaten: 

 • Eenvoudige installatie: Vrijstaande kookplaten zijn gemakkelijk te installeren en vereisen geen ingewikkelde inbouw procedures. 
 • Mobiel en veelzijdig: Een van de grootste voordelen van vrijstaande kookplaten is hun mobiliteit. Je kunt ze verplaatsen naar verschillende locaties in de keuken of zelfs naar andere kamers, wat handig kan zijn voor specifieke kookbehoeften of ruimtelijke aanpassingen. Of meenemen als je verhuist!

Uitvoering kookplaat 

We bieden verschillende uitvoeringen van kookplaten aan: 

 • Elektrische kookplaat: Je treft een elektrische kookplaat aan, die metalen spoelen onder een glad glas- of keramisch oppervlak gebruikt om pannen gelijkmatig te verwarmen. Het biedt je de voordelen van gelijkmatige verwarming, gemakkelijk schoonmaken en de mogelijkheid om alle soorten pannen te gebruiken.
 • Gaskookplaat: Naast de elektrische kookplaat staat een gaskookplaat, waar vlammen via gasbranders je pannen direct verwarmt. Hiermee behoud je directe controle over de warmte, geniet je van snelle opwarmtijden en kun je traditioneel koken.
 • Inductiekookplaat: Een andere interessante optie is de inductiekookplaat, die magnetische velden gebruikt om je kookgerei direct te verwarmen zonder het oppervlak zelf te verhitten. Dit leidt tot snelle opwarmtijden, energie-efficiëntie, ultieme veiligheid en nauwkeurige temperatuurregeling.
 • Inductie met afzuiging: Een handige oplossing in je keuken is de inductiekookplaat met een ingebouwde afzuigkap, die koken en afzuigen combineert in één apparaat. Hiermee bespaar je ruimte, geniet je van effectieve afzuiging en creëer je een moderne uitstraling in je keuken.
 • Inductie gas (combinatie): Voor degenen die van het beste van beide werelden willen genieten, biedt de combinatie kookplaat zowel inductie- als gasbranders voor ultieme kook flexibiliteit. Hiermee kun je snel koken met inductie, precies de temperatuur regelen met gas en al je culinaire creativiteit tot uiting brengen.
 • Keramische kookplaat: Ontdek ook de keramische kookplaat, die verwarmingselementen onder een strak glazen keramisch oppervlak gebruikt om warmte efficiënt over te dragen. Dit zorgt voor gelijkmatige verwarming, gemakkelijk schoonmaken en een eigentijdse uitstraling.
 • Teppan Yaki: Ten slotte stuit je op de Teppan Yaki, een platte kookplaat van roestvrij staal of gietijzer, geïnspireerd op de Japanse keuken. Deze is perfect voor het creëren van grill- en roerbakgerechten dankzij de royale kookruimte en gelijkmatige verwarming.

Let bij aanschaf goed op het vermogen van de kookplaat!

Bij de keuze van je kookplaat is het van groot belang om rekening te houden met het vermogen dat de kookplaat vereist om naar behoren te laten werken. Bij Aangeenbrug Electro bieden we een assortiment aan kookplaten aan met een vermogensbereik van 1,9 kW tot 11 kW. Het is van cruciaal belang om te onderzoeken of jouw meterkast geschikt is voor de juiste aansluiting van het gekozen fornuis.

Het vermogen van het fornuis is een essentiële factor om ervoor te zorgen dat al je kookbehoeften worden vervuld. Als het vermogen niet geschikt is, kunnen zowel de kookplaat als de oven niet naar behoren presteren, wat invloed kan hebben op de kwaliteit en snelheid van de kookprocessen.

Daarom raden we aan om voor de aankoop van een fornuis de capaciteit van je meterkast te controleren. Zo kun je er zeker van zijn dat je de juiste aansluiting hebt voor de kookplaat van je keuze. Dit zorgt niet alleen voor een veilige werking van het apparaat, maar ook voor een optimale kookervaring in je keuken. Bij Aangeenbrug Electro staan we klaar om je te helpen met het inbouwen van de kookplaat, we kunnen het volledige proces voor je uit handen nemen.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed 

Maak je geen zorgen over installatie, want onze deskundige monteurs zorgen voor een naadloze en kosteloze aansluiting. Bovendien nemen we je oude kookplaat direct mee. Gemak en ontzorgen zijn onze prioriteit! Wil je meer weten over onze inbouwkookplaten of professioneel advies ontvangen? Breng een bezoek aan onze showroom in Westkapelle.

En dat is nog niet alles! Onze vakmensen staan paraat om eventuele problemen met jouw kookplaat op te lossen. Met onze reparatieservice bij jou thuis ben je verzekerd van service op maat!Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 453 beoordelingen
Mijn ervaring met Aangeenbrug Electro, is van af eerste telefoon gesprek helder en duidelijk, je kunt op dit bedrijf rekenen!
cor - Colijnsplaat
Ik bestelde een artikel en het werd dezelfde dag nog thuis gebracht!!
Ellen - Koudekerke
Prima personeel, goede service. Houden zo.
Els van Zwieten-Bus - Zierikzee
Jouw ervaring delen?