Droogkasten

De droogkasten van Aangeenbrug Electro maken optimaal drogen mogelijk. Onze droogkasten zorgen ervoor dat je kleding niet beschadigt of verkreukelt, en dit alles voor een optimaal resultaat!
1 van de 1 producten
Filters
Foto van Droogkast ASKO DC7784V.W
Droogkast ASKO DC7784V.W
€ 1.569,-
Bekijken

Over de droogkasten 

Maak gebruik van de droogkast van Aangeenbrug Electro om je kleding te drogen. Deze huishoudelijke machines zijn ontworpen voor het drogen van natte kleding, handdoeken, beddengoed en andere materialen. In de droogkast ondergaat de kleding een droogproces waarbij vocht wordt afgevoerd door middel van een luchtstroom. Dit principe komt overeen met het drogen van kleding aan een waslijn in de buitenlucht.

De voordelen van droogkasten:

  • Efficiënt en behoudt kwaliteit: Droogkasten minimaliseren het risico op krimpen of beschadigen van kleding doordat er geen ronddraaiende elementen aanwezig zijn. Dit draagt bij aan het behoud van de oorspronkelijke staat van de kledingstukken.
  • Veelzijdige droogprogramma's: De droogkast biedt diverse droogprogramma's die gemakkelijk instelbaar zijn. Hierdoor heb je de mogelijkheid om de temperatuur en droogtijd naar wens aan te passen. Deze veelzijdigheid zorgt ervoor dat je de droogkast kunt afstemmen op verschillende soorten stoffen en kledingstukken.

Met de service van Aangeenbrug Electro zit het wel goed

Wist je dat wij de droogkast bij jou thuisbezorgen? Wij bezorgen droogkasten met onze bussen door heel Zeeland. Dit doen we in steden zoals Goes, Vlissingen, Tholen, Terneuzen en Middelburg. En in de Zeeuwse dorpen zoals Nieuwerkerk, Kloetinge, Biervliet, etc. We bezorgen niet alleen, we installeren ook de droogkasten. Heb jij verder vragen over één van onze droogkasten? Dan kun je contact opnemen met onze klantenservice. Wij zullen jou dan voorzien van gratis aankoopadvies. Wil je onze witgoedapparaten met eigen ogen bekijken? Je bent van harte welkom in onze showroom in Westkapelle!


Klanten beoordelen ons met een
9.5
Op basis van 331 beoordelingen
Goede service Betrouwbaar. Goede prettige kundige medewerkers.
Jan - Burgh-Haamstede
Zeer symphatiek geholpen en super snelle afwikkeling binnen enkele dagen; geweldig! Zeer aan te bevelen bedrijf met echte mensen!
Mini - Middelburg
Afspraak die telefonisch gemaakt was is correct uitgevoerd. De medewerkster van Aangeenbrug heeft zeer vakkundig haar werkzaamheden gedaan. Ook werd voor de uitleg van het aangekochte apparaat duidelijk uitleg gegeven. Liet alles netjes achter !
A.J de Lange - Zoutelande
Jouw ervaring delen?