Zaterdag 27 april, koningsdag zijn wij gesloten

Assortiment

Vind jouw nieuwe witgoed apparaat bij Aangeenbrug Electro! Bekijk ons assortiment online of in de showroom. Ook leveren wij onze producten graag bij jou thuis. Hoe dan ook, met Aangeenbrug Electro komt het wel goed.
Vragen over onze producten? Bel met één van onze adviseurs.

Assortiment

Aangeenbrug Electro biedt witgoed van de betere merken. In onze webshop tref je apparatuur uit vele categorieën huishoudelijke apparatuur. En ook online kun je rekenen op onze service en persoonlijk advies.

We verkopen vaatwassers, wasmachines, drogers, koelkasten, vrieskisten en ander huishoudelijke apparaten van merken zoals Asko, Philips, Liebherr, Pelgrim, Samsung, Smeg, Whirlpool en vele andere toonaangevende merken. Deze leveren we gratis en snel in heel Zeeland. En natuurlijk nemen we, als je dat wilt, jouw oude apparaat weer retour.

In onze webshop kun je alle witgoedapparatuur zelf met elkaar vergelijken. Natuurlijk begrijpen we dat je graag ook advies wilt. Neem dan contact op met onze klantenservice. Onze adviseurs staan je graag te woord en kijken met je mee naar de beste optie in jouw huishouden.

Wanneer je jouw nieuwe aanwinst hebt uitgekozen, zorgen wij voor de gratis bezorging. Ook als dat op een 5e verdieping is. En natuurlijk zorgen we ook voor de installatie. Heb je een oud apparaat waar je vanaf wilt? Dan nemen we dit gratis voor je mee retour. Zo weet je zeker dat het met Aangeenbrug Electro helemaal goed komt.

Ook voor reparatie en onderdelen ben je bij ons aan het juiste adres. Mocht je nieuwe aanwinst onverhoopt een storing vertonen, kun je rekenen op onze vakmensen om dit probleem deskundig te verhelpen.

Wil je de apparaten graag fysiek bekijken? Dan ben je van harte welkom in onze showroom in Westkapelle. We staan voor je klaar om je te voorzien van persoonlijk advies. Je kunt gratis parkeren en de showroom in alle rust verkennen.

Aangeenbrug Electro is de witgoedspecialist van Zeeland. En daarom kun je erop vertrouwen: met Aangeenbrug Electro komt het wel goed.