Inductie kookplaat ATAG HI29571SVL

Inductie kookplaat. Kookzone's: 5 waarvan 2 combiZone's. Breed: 90 cm. Bediening: IRIS2.0 slider. Kleur: Zwart. Celsius°Cooking™. Hob-2-Hood. Stopwatch. Timer. WiFi connectie.

Unieke kenmerken:
Celsius°Cooking™ temperatuur gestuurd koken:
De nieuwe standaard en toegankelijke manier voor het temperatuur gestuurd koken op inductie. Naast de fijne regeling met de IRIS2.0 in standen, kun je nu ook tot op de graad nauwkeurig koken, baken en grillen. In combinatie met de geschikte Celsius°Cooking™ accessoires als de Pan, Chef Pot of de meegeleverde Probe, kun je aan de slag met de perfect bereiding. We leren je de mooiste gerechten stap-voor-stap te bereiden en de juiste temperaturen kennen via onze recipes.celsiuscooking.com/nl website. Of het nu gaat om Sous-vide garen, die perfecte pannenkoek of niet meer overkoken, met Celsius°Cooking™ is het allemaal mogelijk en direct beschikbaar onder je vinger top. Op iedere inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ variant kan je op 2 zones tegelijk met deze temperatuur gestuurde functie aan de slag.

IRIS2.0 slider per zone:
Controle en overzicht is belangrijk tijdens het koken. Zeker voor jou als chef betekent dit rust en de gewenst perfectie in het gerecht. De strak vormgegeven slider laat zich gemakkelijk bedienen in ieder gewenste stand. De timer, die bij iedere IRIS2.0 slider aanwezig is, is in te stellen als wekker en als stopwatch. Zet daar nog een PlusMenu per zone naast en je kan alles binnen 1 handeling realiseren.

PlusMenu:
Binnen het PlusMenu vind je een aantal automatische programma’s terug met daarin een referentie naar temperatuur. De drie hoofdgroepen: koken, bakken en grillen, zijn zichtbaar gemaakt met helder iconen. Binnen iedere groep kan je een temperatuur range selecteren. Hierbij is voor het koken de 45 / 70 / 94 °C instelling bij benadering van de temperatuur. Afhankelijk van de hoeveelheid en de duur zal deze temperatuur gehaald worden met een kleine marge. De andere programma’s zijn ondersteunend voor het bijvoorbeeld aan koken naar 100 °C om daarna je ingrediënten toe te voegen of het opwarmen en vast houden van een temperatuur om te bakken op bijv. 180 graden. Net die handige functies om je te ontzorgen tijdens het koken als jij dat wilt.

Hob-2-hood functie:
De inductiekookplaat met Celsius°Cooking™ kan communiceren met de afzuigkappen die uitgevoerd zijn met Hob-2-hood functie*. Diverse functies van de afzuigkap kunnen automatisch, maar ook handmatig worden bepaald. Het afzuigniveau, verlichting instellingen en meldingen zijn dan te zien en te bereiken via het centrale touch display op de inductiekookplaat.

ConnectLife™:
Binnen de ConnectLife™ omgeving van ATAG kan de inductiekookplaat Celsius°Cooking™ worden gekoppeld. Hierbij is de status van het de kookplaat te zien en is er handige informatie te vinden. Tevens kan je hier ook rechtstreeks inspiratie op doen voor gerechten en kan je de handleiding gelijk inzien. Uiteraard kan je hier ook de relevantie informatie voor je garantie vinden.

AutoPot / AutoBridge detectie:
Wanneer je de pan plaatst zal de bijhorende IRIS2.0 slider geactiveerd worden. Je kan nu gelijk als gebruiker de gewenste stand of PlusMenu programma instellen. Wil je gebruik maken van de Celsius°Cooking™ functionaliteit; activeer dan de accessoire door er rustig op te tikken. Bij gebruik van een grote pan of grillplaat/Teppan Yaki, zullen de zones automatisch met elkaar verbonden worden.

Settings menu:
In het uitgebreide settings menu kan jij als gebruiker alle noodzakelijk settings instellen. Of het nu het geluidsniveau is van de wekker, de gevoeligheid van de IRIS2.0 slider of een aantal Auto-functies; alles is gemakkelijk in te stellen.

PowerManagement:
Door het slimme powermanagement in de inductie, garanderen wij als ATAG je altijd optimaal kookplezier. Zo kun je alle inductiekookplaten met Celsius°Cooking™ instellen op een beperkt afneembaar vermogen (1,2 of 3 fasen). Ook in die setting, ondanks de beperking in beschikbaar vermogen, zal het slimme powermanagement het vermogen daar geven waar jij dit wilt. Gaat dit niet, dan zal de bediening jou dit laten weten wanneer jij bepaalt wat er gebeurd.


Bediening voorzijde, Iris Slide Control, 5 Kookzones, Brugfunctie, Panherkenning, 13 Standen, Digitale weergave ingestelde kookstanden, Celsius°Cooking, Pauze functie, Recall functie, Timer, Hob2Hood functie, ConnectLife, netto breedte: 90,4 cm, netto hoogte: 5 cm, netto diepte: 52,2 cm
Hob-2-Hood functie alleen van toepassing i.c.m. ATAG afzuigkappen welke
ook de Hob-2-Hood functionaliteit hebben.

Soort:
Inductie
 
Uitvoering:
Inbouw
 
Kookplaat bediening:
Bediening voorzijde
Iris Slide Control
 
Kookplaat uitvoering:
Kookzones: 5

Kookzone - uitvoering:
Brugfunctie
Panherkenning
 
Kookzone - uitvoering 2:
Standen: 13
Digitale weergave ingestelde kookstanden
Celsius°Cooking
 
Kookplaat bediening 2:
Pauze functie
Recall functie
Timer

Uitvoering algemeen:
Kinderbeveiliging
Beveiliging tegen oververhitting
Thuisnetwerk: Hob2Hood functie
Thuisnetwerk: ConnectLife
2-fasen aansluiting
3-fasen aansluiting
Aansluitwaarde: 11040Watt

Netto afmetingen:
netto breedte: 90.4 cm
netto hoogte: 5 cm
netto diepte: 52.2 cm

Inbouwmaten:
breedte: 86 cm
diepte: 49 cm

aanvullende informatie
bediening touchControl
breedte 90 cm
soort inbouw
uitvoering kookplaat inductie
aantal kookzone's 5 waarvan 2 combiZone's
kleur zwart
specificaties
aansluitwaarde 11.1 kW
electra aansluiting 1 / 2 / 3 fase

Inductie kookplaat ATAG HI29571SVL

  • Model: HI29571SVL
  • Beschikbaarheid: Op aanvraag
  • € 2.559,00
  • Excl. BTW: € 2.114,88

Kosten extra service (in Zeeland):

Bezorging (ook verdieping) : gratis
Aansluiten/monteren : gratis (op bestaande installatie)
Afvoeren oude machine : gratis
Extra werkzaamheden
(wcd of kraan etc bijmaken)
: op aanvraag

Tags: Inductie kookplaat ATAG HI29571SVL, HI29571SVL, 8715393322951